Peste aluatul de foietaj se intinde pasta de tomate intr-un strat subtire. Se presara putin cimbru sau oregano si se aseaza feliile de sunca deasupra.
Se ruleaza dupa care se taie felii de aprox 2.0 cm. Se aseaza rulourile intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se presara cu cascaval si se da la cuptorul incins cca 10-15 minute. Cand sunt rumenite deasupra se pot pune la racit.
Sunt bune si calde, dar si reci.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii