Mini suprize cu pui si cascaval

Timp pregatire
600 minute
Complexitate
redusa
Mini suprize cu pui si cascaval

Ingrediente

  • 6 bucati de alaut (facut in casa
  • din alimente naturale
  • inclusiv faina integrala
  • lasat sa creasca
  • aluatul nu trebuie sa fie prea subtire
  • insa nici foarte gros)
  • putina sare
  • boia iute
  • 50 de grame de pui (fara piele
  • fara os
  • fara grasimea vizibila
  • bine spalat
  • fiert si taiat in bucati mici
  • dupa ce s-a racit)
  • 50 de grame de cascaval(taiat in bucati mici de tot sau
  • daca vreti sa obtineti mini suprizele mai repede
  • cascavalul topindu-se mai repede
  • dati cascavalul pe razatoare
  • obtinand astfel de fulgi de cascaval).

Mod de preparare

Pe mijlocul unei foi se aluat (taiat in patratele) se pun atat bucatile de pui, cat si cascavalul. Peste se adauga inca o foaie de aluat, iar marginile se unesc folosindu-ne de putina apa. Marginile trebuie sa fie bine prinse, ca sa nu se rupa.

Dupa ce s-a procesat la fel cu toate bucatile de aluat, respectiv 3 mini suprize cu pui (acesta se condimenteaza inainte de prajirea proriu-zisa a pachetelelor) si cascaval, se pune 1-2 lingurite cu ulei vegetal intr-o tigaie, apoi se lasa se incinga. Dupa ce s-a incalzit uleiul, se adauga cate un pachet in tigaie. Nu se lasa mult pe focul mare, circa 2-3 minute pentru fiecare pachetel, timp in care se schimba de pe-o parte pe alta.

La final, cand s-a procedat la fel cu toate mini suprizele cu pui si cascaval, se pune un servet curat pe o farfurie, apoi, scurgandu-se bine, se asaza pachetelele cu pui si cascaval. Servetul va absorbi grasimea, daca este.

Se poate servi ca si mini aperitiv, alaturi de o salata de verde.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise