1)Bate untul cu zahãrul, adaugã oul intreg si coaja de portocalã.
La sfârsit, fãina si amestecã bine cu mâna.
2)Pune fãinã pe masa de lucru si intinde alutul.
Am tãiat rotunduri de mãrimea formei in care le voi coace, deci in forme de aluminiu de unicã folosintã:d
Se pun in forme.
Ca sã iasã mai frumoase atunci folositi forme proprii pt. tarte...dacã nu aveti rãbdare, se poate pune aluatul intr-o formã mare de tartã.
3)Pt. cremã:
Intr-un vas mic se amestecã cu telul toate ingredientele de la cremã.
Cu ajutorul unei linguri, se ia din cremã si se umplu tarele (aluatul sã fie bine intins in forme, se pune putinã cremã pt. cã la coacere crec:))
Se dau la cuptor, 200ºC pt. 20 min.
Se scot se pot orna cu restul de portocalã tãiatã feliute, scortisoarã pudrã, physalis...
Aceste tarte sunt delicioase si fãrã cremã:d
Poftã bunã!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii