Punem albusurile intr-un lighean si galbenusurile intr-o cratita. Batem galbenusurile, punem zaharul, gelatina si sucul de la cutie, amestecam bine. Punem pe aragaz amestecand tot timpul pe foc mediu pana incepe sa fiarba, mai lasam un minut pe foc minim amestecand dupa care tragem de pe foc. Batem albusurile pana devine tari dupa care adaugam la crema calda si amestecam bine. Intr-o forma de sticla punem piersicile taiate cubulete si punem deasupra crema, fara sa mai amestecam doar netezim. Punem la frigider 4 ore. Pofta buna!
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii