Pulpa se desface de pe os si se marunteste, ardeii se taie marunt si se pun peste carne, se mai adauga, ouale, iaurtul, sarea, piperul, patrunjelul si branza sparta cu degetele, le amestecam, le punem in fomele de copt. Le coacem in cuptorul preincalzit la 200 de grade timp de 30 de minute.
Cand sunt gata se lasa sa se raceasca si se pot servi ca atare, sau se pot servi alaturi sau cu piureul de cartofi.
Pofta mare!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii