Muffin sarat cu porumb

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Muffin sarat cu porumb

Ingrediente

  • Cantitati pentru 12 muffins:
  • 2 pahare de faina pentru prajituri
  • 1pahar faina de porumb
  • 1/2 pahar de brinza rasa -cascaval sau galbena
  • 21/2 pahar de boabe de porumb putin tocate
  • 1 pahar de lapte putin caldut
  • 2 oua
  • 100 gr de unt topit
  • sare,piper
  • putin piper chile macinat

Mod de preparare

Intr-un bol se amesteca fainurile cu cascavalul si porumbul.

In alt bol amestecam ouale cu lapte si unt topit. La compozitia de oua seadauga treptat din compozitia fainii pina optinem un aluat omogen fara cocoloase,adaugam putina sare, piper si piper de chile macinat.

In tavite de muffin unse cu putin unt se toarna din compozitie pina la trei sferturi din capacitate ca sa aiba unde sa creasca. Se coc la 190 de grade-cuptorul incalzit dinainte - aproape 12 minute sau pina se rumenesc usor.

Sint bune de mincat in aceeasi zi, daca le pastrati pentru a doua zi trebuie incalzite.

Sint minunate pentru gustarea de dimineata pentru sfarsit de saptamina sau la un picnic.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise