Muffins sarati

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Muffins sarati

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri ulei
  • 1 pliculet praf de copt
  • 2 fire ceapa verde
  • rosii cherry
  • 150 - 200 gr sunca/kaiser
  • masline fara os, maruntite
  • cascaval ras
  • (in general, orice ingrediente gasiti si aveti prin frigider)
  • sare

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma, se adauga galbenusurile si se omogenizeaza, apoi fiecare lingura de faina amestecata cu praful de copt si cernuta, si se amesteca bine cu o spatula; la final se adauga uleiul si sarea dupa gust.

Se toaca ceapa verde, sunca si seadauga, impreuna cu maslinele si cascavalul ras in compozitia de oua amestecandu-se usor de sus in jos cu o spatula.

Intr-o tava de briose se pun cupe de hartie pentru briose si se toarna din compozitie in fiecare cupa pana la jumatatea acesteia (briosele o sa creasca la copt), in varful fiecarei cupe cu compozitie se aseaza o rosie cherry sau o jumatete (depinde de marime) si se da la cuptor pana se fac aurii. Se testeaza cu scobitoarea, iar cand sunt gata aceasta trebuie sa iasa curata, fara urme de aluat. Se servesc ca atare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise