autor:

Fara foto

» » , Aperitive cu carne, Mancaruri cu carne

Musaca cu carne si cartofi

Autor: Anda M. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iunie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se toaca ceapa si se prajeste in ulei, se adauga carnea, sarea, piperul si sosul de rosii si se fierb pana scade complet lichidul.


Cartofii se fierb in coaja.


Se curata si se taie felii rotunde si se asaza intr-un vas, alternand un rand de cartofi cu unul de carne.


Se bat cele 3 oua si se adauga deasupra.


Se intinde si smantana, pe toata suprafata.


Vasul se introduce in cuptor si se coace pana se rumeneste frumos, circa 45 de minute.

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine):

    Este o bunatate !

  • Fara foto

    Miha (Bucatar sef):

    Astazi o sa incerc si eu aceasta reteta. O sa intru sa va spun cum mi-a iesit. Pare foarte gustoasa.

  • 16 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Paraschiv Costel-Gabi , 18 decembrie 2013

    f buna

  • Fara foto

    Angela Tulbure , 21 noiembrie 2013

    foarte simpla reteta!!!

  • Fara foto

    Bianca Bacx , 16 iulie 2013

    va multumesc mult pentru toate retetele.

    • Fara foto

      Bianca Bacx , 16 iulie 2013

      imi place foare mult mancarea musacaua si e usor de gatit si simplu.

    • Fara foto

      Flori Munteanu , 05 iunie 2013

      timpul de pregatire un se stie.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

      Arata ft bine,asa pregatesc si eu!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

      e tare buna!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 10 aprilie 2010

      Este o bunatate !

    • Fara foto

      tatiana , 27 februarie 2010

      mi se pare o reteta foarte buna, mai ales cu smantana si ou deasupra..

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2009

      Foarte buna cu smantana

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2009

      Bun,super bun...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

      Bun,bun,bun...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

      Foarte gustoasa!

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

      buna si gustoasa!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 iulie 2009

      Cred ca este delicioasa. Eu nu folosesc smantana.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2009

      Anda exact asa prepar si eu musacaua... Imi place tare mult.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

113 voturi

Ingrediente

  • - 500 g carne tocata de vita
  • - 500 g cartofi
  • - 3 oua
  • - 20 g smantana
  • - 100 g sos de rosii sau bulion
  • - 20 grame ulei de masline
  • - 1 ceapa mare
  • - sare si piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Anda M.

Pizza cu bacon

Se amesteca intr-un vas drojdia cu 1 lingura de faina, 3 linguri de apa calda si zaharul pana devine

4 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne

Spaghete cu carne

Se prajeste carnea in ulei. Se zdrobeste usturoiul si se pune peste carne. Ceapa si morcovul se

14 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza

Sufleu de conopida

Se ia conopida, se rupe in buchetele si atunci cand fierbe apa cu sare se pune in ea si se fierbe.

3 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza

Paraschiv Costel-Gabi

f buna

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Costite de porc in sos

Costite de porc in sos

Dupa cum stiti, costitele sunt gatite in cele mai multe cazuri fripte sau facute la gratar. Acum vreau sa va prezint o reteta in care

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute in Foi de Vita

Sarmalute in Foi de Vita

Pasul 1: Pregatim aragazul si o craticioara in care punem apa, pe care o lasam sa fiarba.Cand apa fierbe adaugam frunzele de vita si

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Mancaruri cu carne