autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Musaca cu piure de cartofi

Autor: Daniela Nedelea (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 noiembrie 2006
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela Nedelea (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 noiembrie 2006

Ingrediente
cartofi, unt sau margarina, carne tocata, pasta de rosii, ceapa tocata, codimente(piper, patrunjel tocat, busuioc), cascaval ras, 1 ou batut.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

92 voturi

Mod de preparare

Cartofii se fierb ca pentru piure. Intre timp se caleste ceapa, se adauga carnea tocata si se calesc.


Se adauga pasta de rosii diluata cu putina apa si se codimenteaza. Dupa ce cartofii au fiert se scurg de apa si se paseaza.


Se adauga untul. unge o cratita cu unt si se pune alternativ cate un strat de piure si unul de carne; ultimul sa fie de carne.


Se presara cu patrunjel.


Se da la cuptor 5-10 minute. Apoi se pune cascavalul ras si oul batut.


Se lasa pana ce se formeaza o crusta aurie.


Aceasta musaca este foarte gustoasa.


Se serveste calda cu muraturi.


Pofta buna!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

92 voturi

Ingrediente

  • cartofi
  • unt sau margarina
  • carne tocata
  • pasta de rosii
  • ceapa tocata
  • codimente(piper
  • patrunjel tocat
  • busuioc)
  • cascaval ras
  • 1 ou batut.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Daniela Nedelea

Salata de legume de iarna

Legumele se rad se sareaza si dupa 10 minute se storc bine. Castraveciorii sau gogosarii se tai

24 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Platou taranesc

Platou taranesc

Pentru o masa de pranza de duminica am pregatit un platou taranesc din cartofi, costite afumate si condimentate, invelite in felii de

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Dovlecei prajiti

Dovlecei prajiti

Acest fel de mancare poate fi consumat ca atare, la masa de pranz. Dar la fel de bine poate constitui o garnitura, in functie de preferinte. Portii:

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi