Se fierb cartofii, dupa care se taie rondele si se aseaza un strat in vasul de iena.
Se caleste ceapa si usturoiul in uleiul de masline.Cand este calita bine se pune si carnea tocata iar la final rosiile taiate cubulete mici.Eu am pus si putin patrunjel verde.
Punem si urmatorul strat de cartofi taiati,ungem cu ou batut,radem un pic de telemea,rosii si patrunjel pt decor.Se da la cuptor 35 min la foc potrivit.Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii