Cartofii se curata, se raie rondele si se prajesc in ulei incins si se scot pe un servet sa se absoarba uleiul.
Dovlecelul si ceapa se toaca foarte marunt sau se mixeaza, iar morcovul se da pe razatoarea mare. Legumele se calesc in unt, iar cand sunt aproape gata se caleste putin si carnea tocata.
Intr-o tava inalta unsa cu unt se aseaza un strat de cartofi siun strat de legume cu carne, operatiunea se repeta pana ultimul strat este din cartofi.
Cand ati terminat de aranjat radeti cascaval sau barnza si smantana batuta cu ouale.
Se introduce la cuptor.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii