autor:

Fara foto

» » Aperitive

Musaca de cartofi cu branza

Autor: florinot (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: florinot (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
cartofi, 250 g branza de vaci, 100 g telemea, smantana, 2 oua, marar, sare, ulei, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Fierbem cartofii in coaja, ii curatam si ii taiem felii.


Separat amestecam branza de vaci cu branza telemea si punem putin piper. Intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei, asezam un strat de felii de cartofi. Punem branza deasupra si mai asezam un strat de cartofi. Batem 2 oua cu putina sare si adaugam 4-5 linguri de smantana. Turnam deasupra. Presaram marar tocat si dam la cuptor. Lasam la cuptor cam jumatate de ora.
Retete
Alte retete din Aperitive

Iahnie de fasole ca la mama acasă

Modul de preparare: Dacă fasolea nu are impurităţi, o spălăm şi o punem la fiert într-o oală

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive

Mini baghete umplute

Taiem partea de jos a baghetelor si scoatem tot miezul. Ungem cu unt coaja baghetelor si le asezam

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

    Îmi place, dar numele reţetei nu-i musaca.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 martie 2009

    Eu as mai rade putin cascaval peste cartofi.

Dificultate

Medie

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • cartofi
  • 250 g branza de vaci
  • 100 g telemea
  • smantana
  • 2 oua
  • marar
  • sare
  • ulei
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de florinot

mancare de soia cu masline

Se pun la inmuiat bucatile de soia . Dupa jumatate de ora se scot si se pun in oala.Peste ele se

2 voturi    3 comentarii
1h
Retete de post

mancarica de linte

Lintea se pune cu o zi inainte la inmuiat.Intr-un ceaun se incinge uleiul,se pune prazul taiat marunt

2 voturi    1 comentariu
1h
Retete de post

ciuperci proaspete cu dovlecel

Ciupercile se spala si se taie bucati potrivite.Dovlecelul se taie cuburi.Se pune la incins uleiul

7 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Îmi place, dar numele reţetei nu-i musaca.

Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Cornuri cu telemea

Cornuri cu telemea

Se pune intr-un vas cca 150 ml lapte caldut in care adaugam 1 lg faina, zaharul si drojdia. Lasam sa dospeasca pentru 10 minute. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Chifle cu branza si cartofi

Chifle cu branza si cartofi

Preparam mai intai un piure obisnuit de cartofi. Curatam, spalam si portionam cartofii, apoi ii punem la fiert in apa cat sa fie acoperiti,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza