autor:

Fara foto

» » Aperitive

Musaca de cartofi cu branza

Autor: florinot (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florinot (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
cartofi, 250 g branza de vaci, 100 g telemea, smantana, 2 oua, marar, sare, ulei, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Fierbem cartofii in coaja, ii curatam si ii taiem felii.


Separat amestecam branza de vaci cu branza telemea si punem putin piper. Intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei, asezam un strat de felii de cartofi. Punem branza deasupra si mai asezam un strat de cartofi. Batem 2 oua cu putina sare si adaugam 4-5 linguri de smantana. Turnam deasupra. Presaram marar tocat si dam la cuptor. Lasam la cuptor cam jumatate de ora.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

    Îmi place, dar numele reţetei nu-i musaca.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 martie 2009

    Eu as mai rade putin cascaval peste cartofi.

Dificultate

Medie

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • cartofi
  • 250 g branza de vaci
  • 100 g telemea
  • smantana
  • 2 oua
  • marar
  • sare
  • ulei
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de florinot

mancare de soia cu masline

Se pun la inmuiat bucatile de soia . Dupa jumatate de ora se scot si se pun in oala.Peste ele se

2 voturi    3 comentarii
1h
Retete de post

mancarica de linte

Lintea se pune cu o zi inainte la inmuiat.Intr-un ceaun se incinge uleiul,se pune prazul taiat marunt

2 voturi    1 comentariu
1h
Retete de post

ciuperci proaspete cu dovlecel

Ciupercile se spala si se taie bucati potrivite.Dovlecelul se taie cuburi.Se pune la incins uleiul

7 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Îmi place, dar numele reţetei nu-i musaca.



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu branzeturi si crusta de porumb cu oua

Tarta cu branzeturi si crusta de porumb cu oua

Aluatul: Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva. Cernem faina intr-un bol, punem sarea. Adaugam iaurtul treptat, drojdia si

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Paste cu sparanghel, mazăre și sos de unt cu lămâie

Paste cu sparanghel, mazăre și sos de unt cu lămâie

Am pus cratițele cu apa pe foc mediu spre mare. Cand a inceput sa fiarba apa in cratița mica, pentru ca a inceput sa fiarba mai repede

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive