autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Musaca de conopida

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Carnea si ceapa se toaca si se calesc impreuna in ulei.


Se adauga un ou, sare, piper si marar. Conopida se desface buchetele si se fierbe pe jumatate in apa sarata. Intr-o tava tapetata cu pesmet se pune un start deconopida si unul de carne, astfel incit ultimul stat sa fie de conopida, iar peste el se pun ouale batute cu cascaval ras.


Se introduce in cuptor 30 min.


Se serveste calda cu felii de rosii si marar.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

9 voturi

Ingrediente

  • 800 g carne de porc
  • 1,5 kg conopida
  • 300 g rosii
  • sare
  • piper
  • 200 g cascaval
  • 2 oua
  • marar
  • 2 cepe
  • pesmet

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Pui in sos Mole

Pieptul de pui se pune la fiert intr-un vas in care s-au adaugat cateva legume pentru gust.   Separat,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pui la cuptor a la Teo Trandafir

Pui la cuptor a la Teo Trandafir

Pulpele de pui se dezoseaza si se taie bucati. Ouale se bat bine cu condimentele si smantana. Bucatile de pui se adauga in oua

49 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmale

Sarmale

Punem varza la desarat in apa rece pentru 30 min. Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se caleste in ulei. Se adauga orezul,

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne