festivalul blogurilor gustoase

autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Musaca de conopida

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Carnea si ceapa se toaca si se calesc impreuna in ulei.


Se adauga un ou, sare, piper si marar. Conopida se desface buchetele si se fierbe pe jumatate in apa sarata. Intr-o tava tapetata cu pesmet se pune un start deconopida si unul de carne, astfel incit ultimul stat sa fie de conopida, iar peste el se pun ouale batute cu cascaval ras.


Se introduce in cuptor 30 min.


Se serveste calda cu felii de rosii si marar.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

9 voturi

Ingrediente

  • 800 g carne de porc
  • 1,5 kg conopida
  • 300 g rosii
  • sare
  • piper
  • 200 g cascaval
  • 2 oua
  • marar
  • 2 cepe
  • pesmet

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Pui in sos Mole

Pieptul de pui se pune la fiert intr-un vas in care s-au adaugat cateva legume pentru gust.   Separat,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Vita cu sparanghel, ardei si orez - stil chinezesc

Pentru sosul de ceapa verde, amestecati toate ingredientele si lasati deoparte. Intr-o oala

2 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi

Porc dulce acrisor

Taiem carnea de porc cubulete mici (eu am cumparat carne de porc pt gulas care era gata taiata). Punem

3 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pui dulce acrisor in stil asiatic

Pui dulce acrisor in stil asiatic

Acesta nu este un preparat pe care il gatesc in mod curent si nici nu sunt o fana inraita a mancarii asiatice, in schimb acest preparat

0 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
File de pui cu piure gratinat

File de pui cu piure gratinat

Puiul: Spalam fileul de pui apoi il stergem cu un servet. Intr-un vas amestecam uleiul, boiaua de ardei, vinul, patrunjelul si busuiocul

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne