autor:

costy1969

» » , , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

MUSACA DE FASOLE GRASA

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 august 2009

Ingrediente
1 kg.fasole grasa(lata,galbena), 600 grame piept de pui, 1 ceapa, 3 oua, 3 linguri de smantana, 1 lingura de faina, 1 lingura bulion, 3 rosii, 200 ml ulei masline, sare,piper,o legatura de patrunjel verde.

Dificultate: Medie Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Fasolea se curata de capete,se taie in bucati mai mici si se pune la fiert in apa cu sare; se spala,ceapa se curata,se taie bucati potrivite si se trec prin masina de tocat,dupa care se pun la calit in ulei timp de 15 minute,se asezoneaza si se lasa la racit;


Dupa ce compozitia s-a racit foarte bine,se adauga ouale si se amesteca foarte bine;


Se unge o tava de aragaz cu ulei,se aseaza un strat de pastai de fasole,apoi un strat de carne si tot asa ,dar trebuie avut grija sa fie 2 straturi de carne si trei de fasole;


Rosiile se taie felii subtiri si se aseaza peste ultimul strat de fasole;


Se face un sos din smantana,faina,bulion desfacut cu putina apa,se amesteca bine,se asezoneaza si se toarna peste musaca inainte de a o da la cuptor;


Tava se da la cuptorul incins in prealabil si se coace cca 15-20 minute la foc mediu;


Dupa coacere se poate orna cu patrunjel tocat.
-->
Retete
Alte retete din Aperitive

Risotto cremos cu sofran si baby spanac

MOD DE PREPARARE Intr-o craticioara cu fund dublu se pune untul si uleiul de masline la incins.

4 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive

Inimioare cu chimen

1Se framanta un aluat elastic din margarina topita(nu fierbinte)cu smantana si branza rasa prin razatoarea

1 vot    0 comentarii
45 min
Aperitive

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    Cred ca este o bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg.fasole grasa(lata,galbena)
  • 600 grame piept de pui
  • 1 ceapa
  • 3 oua
  • 3 linguri de smantana
  • 1 lingura de faina
  • 1 lingura bulion
  • 3 rosii
  • 200 ml ulei masline
  • sare,piper,o legatura de patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de costy1969

Paste penne cu sos de branza

Somonul afumat se pune la marinat stropindu-l cu zeama da lamaie, se presara cu piper, ulei de

7 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Supa de pui cu paste

Carnea de pui se curata, se spala, se strege cu un servet absorbant si se taie bucati mici (fasii). Morcovul

9 voturi    2 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe

Macaroane cu bacon si cascaval

Baconul se taie fasii subtiri. Cascavalul se rade prin razatoarea cu ochiuri mari. Macaroanele

5 voturi    1 comentariu
30 min
Paste si pizza
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu branza de capra

Tarta cu branza de capra

-Se rade branza de capra prin razatoarea mica si se amesteca cu ouale,apoi se pune ceapa tocata marunut.Se omogenizeaza usor cu o furculita. -Se

18 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta aperitiv

Placinta aperitiv

-Se rade branza intr-un castron,peste branza se adauga trei oua si se mixeaza,la final se adauga si ceapa verde tocata marunt(nu mai

30 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje