autor:

Anonim

» » Fripturi

Muschi de porc cu sos de ciuperci

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, ulei, sos de ciuperci, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml de apa.


Se adauga sosul de ciuperci si se fierb cca 10 min.
Retete
Alte retete din Fripturi

Ciocanele marinate la cuptor

Intr-un bol destul de incapator punem ulei, sare, piper, boia apoi busuioc tocat marunt, la fel si

2 voturi    4 comentarii
12h 50 min
Fripturi

Solduri de gaina cu rozmarin si cu cascaval Filadelfia

Deocamdata pregatim cascavalul cu rozmarinul, tocam rozmarinul si intr-o farfurie punem: ¾ din cascaval,

31 voturi    24 comentarii
2h
Fripturi

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • ulei
  • sos de ciuperci
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Anonim

salata in aspic

Salata de pasare se monteaza pe platou si se acopera cu aspic. Se serveste rece cu decor din frunze

6 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive

sarmale in foi de vita

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare,arpacas , 150 ml de apa si se continua

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Piept de porc inabusit

Carnea se inabusa in ulei si 50 ml de apa, la cuptor. Dupa inabusire se condimenteaza cu boia de

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Piept de pui cu garnitura de cartofi

Piept de pui cu garnitura de cartofi

Se face un mix de condimente din zeama de la lamaie, sare, piper si condimentele ptr. carne de pasare si se unge carnea de pui. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Snitele la cuptor

Snitele la cuptor

Am portionat pieptul de pui in fasii mai late si mai subtirele.Am condimentat pieptul cu sare, boia dulce si maghiran. Intr-un vas

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi