autor:

autor

» » Fripturi

Muschi de porc la cratita

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se prajeste intr-o cratita muschiul intreg in grasime, cu sare si piper. adauga ceapa taiata subtire, faina si se amesteca bine.


Se stinge cu un pahar de vin, se adauga o foaie de dafin si citeva boabe de piper.


Se face focul mic si se prajeste incet. Ca sa fie mai picant se pot adauga in sos 2-3 catei de usturoi taiati marunt.


Ca garnitura se serveste pireu de cartofi si salata de sezon

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

18 voturi

Ingrediente

  • 750 gr. muschi
  • 1 lingura grasime
  • 5 cepe mici
  • 5 lingurite de faina
  • 1 pahar vin
  • sare
  • piper
  • 1 foaie de dafin

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Vita cu sparanghel, ardei si orez - stil chinezesc

Pentru sosul de ceapa verde, amestecati toate ingredientele si lasati deoparte. Intr-o oala

2 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi

Piept de pui picant şi brânză feta la grătar

Ingrediente pentru 4 persoane: 500-600 gr piept de pui 200 ml smântână 2 linguri

1 vot    2 comentarii
30 min
Fripturi

Costite de porc la gratar cu miere si sos teriyaki

Am vazut un “rack of ribs” sau niste coaste bestiale de porc intr-o vitrina la o macelarie

0 voturi    1 comentariu
45 min
Fripturi
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Cotlet de porc cu mamaliguta si cartofi

Cotlet de porc cu mamaliguta si cartofi

Cotletul se frige pe gratar timp de 20 de minute. Mod de preparare sos: Se calesc ceapa si ciupercile in ulei. Se adauga smantana

0 voturi    0 comentarii
40 min
Fripturi
Pui cu mustar si usturoi a la Jacques Pepin

Pui cu mustar si usturoi a la Jacques Pepin

Incepem prin a porni cuptorul si a-l seta la 180°C, dupa care trecem la pregatirea puiului. Acesta se spala cu grija, se sterge

4 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi