autor:

autor

» » Fripturi

Muschi de porc la cratita

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se prajeste intr-o cratita muschiul intreg in grasime, cu sare si piper. adauga ceapa taiata subtire, faina si se amesteca bine.


Se stinge cu un pahar de vin, se adauga o foaie de dafin si citeva boabe de piper.


Se face focul mic si se prajeste incet. Ca sa fie mai picant se pot adauga in sos 2-3 catei de usturoi taiati marunt.


Ca garnitura se serveste pireu de cartofi si salata de sezon

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

18 voturi

Ingrediente

  • 750 gr. muschi
  • 1 lingura grasime
  • 5 cepe mici
  • 5 lingurite de faina
  • 1 pahar vin
  • sare
  • piper
  • 1 foaie de dafin

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Vita cu sparanghel, ardei si orez - stil chinezesc

Pentru sosul de ceapa verde, amestecati toate ingredientele si lasati deoparte. Intr-o oala

2 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi

Piept de pui picant şi brânză feta la grătar

Ingrediente pentru 4 persoane: 500-600 gr piept de pui 200 ml smântână 2 linguri

1 vot    2 comentarii
30 min
Fripturi

Costite de porc la gratar cu miere si sos teriyaki

Am vazut un “rack of ribs” sau niste coaste bestiale de porc intr-o vitrina la o macelarie

0 voturi    1 comentariu
45 min
Fripturi
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Friptura de vitel la cuptor cu ciuperci si cartofi

Friptura de vitel la cuptor cu ciuperci si cartofi

Se feliaza bucata de carne de vitel, se asezoneaza cu sare si piper dupa gust, apoi se aseaza in vasul de yena, uns in avans cu putin

1 vot    1 comentariu
1h 40 min
Fripturi
Cotlet de porc cu cascaval

Cotlet de porc cu cascaval

Condimentam cotletele de porc cu sare si piper macinat, pe ambele parti. Pregatim aragazul si o tigaie in care punem untul. Punem cotletele

0 voturi    1 comentariu
35 min
Fripturi