autor:

autor

» » Fripturi

Muschi de porc la gratar

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Muschiul spalat si zvintat bine pe un prosop, se impaneaza cu bucatele de costita si usturoi. asaza apoi pe gratarul uns bine si se tine pina se frige si se rumeneste frumos, fara sa se usuce prea tare.


Se sareaza si se asaza pe platou.


Garniturile (fasole verde, cartofi pai) se aranjeaza in jurul muschiului.


Se orneaza cu frunze de salata verde.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 muschi de 700-800 gr.
  • 100 gr. costita afumata
  • 6-7 catei de usturoi
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Vita cu sparanghel, ardei si orez - stil chinezesc

Pentru sosul de ceapa verde, amestecati toate ingredientele si lasati deoparte. Intr-o oala

2 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi

Piept de pui picant şi brânză feta la grătar

Ingrediente pentru 4 persoane: 500-600 gr piept de pui 200 ml smântână 2 linguri

1 vot    2 comentarii
30 min
Fripturi

Costite de porc la gratar cu miere si sos teriyaki

Am vazut un “rack of ribs” sau niste coaste bestiale de porc intr-o vitrina la o macelarie

0 voturi    1 comentariu
45 min
Fripturi
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Rulada Serrano de curcan

Rulada Serrano de curcan

Baby carrots le punem la fiert in apa cu sare, in timp ce feliem ardeiul gras si condimentam feliile taiate de piept de curcan. Cand

1 vot    0 comentarii
1h
Fripturi
Iepure in bere bruna

Iepure in bere bruna

Spălaţi iepurele, îl tăiaţi bucăţi, să aveţi patru bucăţi de picioare, 4 bucăţi din spate sau puteţi să îl

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi