autor:

autor

» » Fripturi

Muschi de porc la gratar

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 muschi de 700-800 gr., 100 gr. costita afumata, 6-7 catei de usturoi, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Muschiul spalat si zvintat bine pe un prosop, se impaneaza cu bucatele de costita si usturoi. asaza apoi pe gratarul uns bine si se tine pina se frige si se rumeneste frumos, fara sa se usuce prea tare.


Se sareaza si se asaza pe platou.


Garniturile (fasole verde, cartofi pai) se aranjeaza in jurul muschiului.


Se orneaza cu frunze de salata verde.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 muschi de 700-800 gr.
  • 100 gr. costita afumata
  • 6-7 catei de usturoi
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Vita cu sparanghel, ardei si orez - stil chinezesc

Pentru sosul de ceapa verde, amestecati toate ingredientele si lasati deoparte. Intr-o oala

2 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi

Piept de pui picant şi brânză feta la grătar

Ingrediente pentru 4 persoane: 500-600 gr piept de pui 200 ml smântână 2 linguri

1 vot    2 comentarii
30 min
Fripturi


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Pasare cu vin in punga de copt

Pasare cu vin in punga de copt

Bucatile de pasare spalate si curatate de piele le punem intr-un vas turnam vinul si adaugam cuisoare enibahar 1foaie de dafin si le

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi
Rulada de porc cu sos pikant de prune

Rulada de porc cu sos pikant de prune

Scoateti samburii din prunele proaspete si blendati-le impreuna cu menta proaspata; Puneti vinul la redus pe foc, impreuna cu stelutele

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi