autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Fripturi

Muschi de porc umplut

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 martie 2011
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 martie 2011

Ingrediente
Muschi de porc 250 g, Sunca4 felii, Branza topita 2 felii, Bacon 6 felii, Ceapa verde 2 fire, Paste, 2 portocale, 2 kiwi, 2 ardei kapia rosu, Sare,, Piper, Ulei de masline, Amidon, Acetto balsamico

Dificultate: Medie Timp: 59 min

3 voturi

Mod de preparare

Se taie muschiul pe jumatate dar nu pana la capat, se va adauga felia de sunca, branza topita si ceapa verde taiata in interior, se inchide muschiul dupa care se adauga a doua felie de branza topita pe deasupra dupa care muschiul de porc se va inveli cu feliile de bacon, se sareaza si pipereaza si se vor trage la tigaie in ulei de masline, pentru inceput 5-10 minute pe flacara dupa care se va da la cuptor pentru 25 de minute deoarece va trebui sa fie bine patruns.


Separat vom fierbe pastele foarte putin acestea vor trebui sa isi pastreze forma de rondele, deoarece va constitui un décor comestibil pentru produsul nostru, se vor fierbe doar cateva minute dupa care se scot sa se scurga de apa si se vor trage cateva secunde la tigaie in ulei de masline. Acest preparat il vom servi cu trei tipuri de sosuri dupa cum urmeaza: sos de kiwi, sos de portocale si sos de ardei rosu.


Sosul de kiwi(2 fructe): curatam de coaja fructele, le taiem in bucati mai mici si daca are mijloc alb il curatam, dupa care il vom blenda si il vom strecura printr-o sita fina.


Sosul de portocale(2 fructe): Se curate de coaja si de partea alba portocala, dupa care o taiem felii si o dam la blender, dupa care o strecuram. Vom observa ca este foarte zemoasa nu la fel ca kiwi de aceea va trebui sa ingrosam sosul, il vom pune pe foc si vom adauga A de lingurita de amidon alimentar, mare atentie stati langa el, deoarece se arde foarte repede si riscati sa stricati tot produsul.


Sosul de ardei rosu Kapia(2 bucati): Se spala, se curate si se pun la prajit(copt), dupa care se vor curata de coaja si il vom rupe in bucati mai mici si deasemeni ii vom blenda cu acetto balsamico, pana va rezulta o pasta bine legata.


Cu fiecare din acest sos vom inobila preparatul nostru.


Pofta Buna.

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 31 martie 2011

    Ce deliciu ! si ce sosuri yumi,yumi...*****

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 30 martie 2011

    Hei,ai facut asa bunatate si nu m-ai chemat la masa?

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 martie 2011

    Ce bunatate, Nico!

Dificultate

Medie

Timp

59 min

3 voturi

Ingrediente

  • Muschi de porc 250 g
  • Sunca4 felii
  • Branza topita 2 felii
  • Bacon 6 felii
  • Ceapa verde 2 fire
  • Paste
  • 2 portocale
  • 2 kiwi
  • 2 ardei kapia rosu
  • Sare,
  • Piper
  • Ulei de masline
  • Amidon
  • Acetto balsamico

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache

Prepelita invelita in bacon cu jeleu de mazare si cartofi

Curatam si spalam prepelitele(erau foarte tinere si nu necesita sa le marinam), inlaturam excesul

1 vot    0 comentarii
40 min
Fripturi

Sarmale din carne de porc cu varza acra

Varza se taie in doua si se pregatesc foile, se scot cotoarele si se vor pune foile rezultate in

0 voturi    0 comentarii
3h
Retete de Craciun

Rulou Brasovean 1 portie

Se fierbe un ou tare 5 min, poate fi si de prepelita, se ia castravetele si i se taie capetele.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Fripturi

Lia Maria (Chef de cuisine)

Ce deliciu ! si ce sosuri yumi,yumi...*****



Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Rulada de porc cu sos pikant de prune

Rulada de porc cu sos pikant de prune

Scoateti samburii din prunele proaspete si blendati-le impreuna cu menta proaspata; Puneti vinul la redus pe foc, impreuna cu stelutele

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Kalua Pig

Kalua Pig

Este o reteta traditionala din Hawai, in care carnea este preparata, mult timp, intr-o groapa adanca , captusita cu pietre, care retin

0 voturi    0 comentarii
3h
Fripturi