autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Fripturi

Muschi de porc umplut

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 martie 2011
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se taie muschiul pe jumatate dar nu pana la capat, se va adauga felia de sunca, branza topita si ceapa verde taiata in interior, se inchide muschiul dupa care se adauga a doua felie de branza topita pe deasupra dupa care muschiul de porc se va inveli cu feliile de bacon, se sareaza si pipereaza si se vor trage la tigaie in ulei de masline, pentru inceput 5-10 minute pe flacara dupa care se va da la cuptor pentru 25 de minute deoarece va trebui sa fie bine patruns.


Separat vom fierbe pastele foarte putin acestea vor trebui sa isi pastreze forma de rondele, deoarece va constitui un décor comestibil pentru produsul nostru, se vor fierbe doar cateva minute dupa care se scot sa se scurga de apa si se vor trage cateva secunde la tigaie in ulei de masline. Acest preparat il vom servi cu trei tipuri de sosuri dupa cum urmeaza: sos de kiwi, sos de portocale si sos de ardei rosu.


Sosul de kiwi(2 fructe): curatam de coaja fructele, le taiem in bucati mai mici si daca are mijloc alb il curatam, dupa care il vom blenda si il vom strecura printr-o sita fina.


Sosul de portocale(2 fructe): Se curate de coaja si de partea alba portocala, dupa care o taiem felii si o dam la blender, dupa care o strecuram. Vom observa ca este foarte zemoasa nu la fel ca kiwi de aceea va trebui sa ingrosam sosul, il vom pune pe foc si vom adauga A de lingurita de amidon alimentar, mare atentie stati langa el, deoarece se arde foarte repede si riscati sa stricati tot produsul.


Sosul de ardei rosu Kapia(2 bucati): Se spala, se curate si se pun la prajit(copt), dupa care se vor curata de coaja si il vom rupe in bucati mai mici si deasemeni ii vom blenda cu acetto balsamico, pana va rezulta o pasta bine legata.


Cu fiecare din acest sos vom inobila preparatul nostru.


Pofta Buna.

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 31 martie 2011

    Ce deliciu ! si ce sosuri yumi,yumi...*****

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 30 martie 2011

    Hei,ai facut asa bunatate si nu m-ai chemat la masa?

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 martie 2011

    Ce bunatate, Nico!

Dificultate

Medie

Timp

59 min

3 voturi

Ingrediente

  • Muschi de porc 250 g
  • Sunca4 felii
  • Branza topita 2 felii
  • Bacon 6 felii
  • Ceapa verde 2 fire
  • Paste
  • 2 portocale
  • 2 kiwi
  • 2 ardei kapia rosu
  • Sare,
  • Piper
  • Ulei de masline
  • Amidon
  • Acetto balsamico

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache

Para Coquet

Se decojesc perele, se adauga 3 linguri de zahar, stelutele de anason si se lasa sa fiarba, dupa

4 voturi    4 comentarii
30 min
Prajituri

Muschi de porc la tava

Se ia fiecare bucata de muschi in parte se fac mici incizii in care se vor introduce bucatele de

8 voturi    1 comentariu
40 min
Fripturi

Friptura de miel

Se va tine carnea in aceasta marinada peste noapte, dupa aceea ne apucam de pregatirea carnii pentru

7 voturi    2 comentarii
55 min
Fripturi

Lia Maria (Chef de cuisine)

Ce deliciu ! si ce sosuri yumi,yumi...*****

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Cotlet de porc cu mamaliguta si cartofi

Cotlet de porc cu mamaliguta si cartofi

Cotletul se frige pe gratar timp de 20 de minute. Mod de preparare sos: Se calesc ceapa si ciupercile in ulei. Se adauga smantana

0 voturi    0 comentarii
40 min
Fripturi
Pui cu mustar si usturoi a la Jacques Pepin

Pui cu mustar si usturoi a la Jacques Pepin

Incepem prin a porni cuptorul si a-l seta la 180°C, dupa care trecem la pregatirea puiului. Acesta se spala cu grija, se sterge

4 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi