autor:

cristian gavan

» » Mancaruri cu carne

Muschi de vita cu ciuperci

Autor: cristian gavan (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 august 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: cristian gavan (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 august 2005

Ingrediente
Cantitate pt 6 portii., -Muschi de vita - 0,900 gr, -Ulei de floare - 0,100 ml, -Unt - 0,100 gr, -Faina - 0,020 gr, -Pasta de tomate - 0,015 gr, -Vin rosu - 0,200 ml, -Vin alb - 0,100 ml, -Supa de oase - 0,200 ml, -Ciuperci - 0,150 gr, -Morcovi - 0,030 gr, -Patrunjel radacina - 0,030 gr, -Pastarnac - 0,030 gr, -Telina - 0,030 gr, -Sare - 0,015 gr, -Piper - 0,002 gr

Dificultate: Medie Timp: 1h

107 voturi

Mod de preparare

Muschiul se curata de pielite, se spala si se transeaza dupa care se da un praf de sare si piper , se aseaza intr-o cratita cu uleiul bine incins si se rumeneste usor pe ambele parti.


Separat se incinge untul in care se calesc legumele taiate potrivit , faina cu pasta de tomate si vinul alb.


Se lasa la fiert 5 minute dupa care se strecoara si se toarna sosul obtinut peste muschi,adaugand ciupercile curatate,spalate si taiate lame.


Se introduce muschiul in cuptorul incins si se lasa 30 - 35 de minute inainte de al scoate cu 5 minute adaugam vinul rosu.


Se serveste cu sosul propriu.
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Muschi de vita cu ciuperci champignion si carnaciori de casa..

Se portioneaza muschiuletul in cate felii dorim si apoi il lasam la marinat intr-un bol cu un pahar

12 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Muschi de vita cu sos gorgonzola si garnitura de ciuperci umplute

Muschiul de vita se taie in 2 bucati perpendicular pe fibra si se trage la grill pe toate partile.

17 voturi    9 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

107 voturi

Ingrediente

  • Cantitate pt 6 portii.
  • -Muschi de vita - 0,900 gr
  • -Ulei de floare - 0,100 ml
  • -Unt - 0,100 gr
  • -Faina - 0,020 gr
  • -Pasta de tomate - 0,015 gr
  • -Vin rosu - 0,200 ml
  • -Vin alb - 0,100 ml
  • -Supa de oase - 0,200 ml
  • -Ciuperci - 0,150 gr
  • -Morcovi - 0,030 gr
  • -Patrunjel radacina - 0,030 gr
  • -Pastarnac - 0,030 gr
  • -Telina - 0,030 gr
  • -Sare - 0,015 gr
  • -Piper - 0,002 gr

Raporteaza reteta

Retete
de cristian gavan

Tort de ciocolata a la Cris

Blatul: Se freaca untul pana iese spuma, se adauga galbenusurile, frecand in continuare.Se amesteca

125 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi

Sos pepe verde

Se pune untul intr-o tigaie la foc mic, cand incepe sa se topeasca se adauga piperul verde boabe

28 voturi    0 comentarii
15 min
Sosuri

Pui a' la Cris

Cantitati pentru sase porti. -Se curata si se spala puiul,se svanta pe un servet curat, se sareaza

65 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui marinate in vin cu sote de mazare

Pulpe de pui marinate in vin cu sote de mazare

Curatam,spalam si lasam la scurs pulpele. In acest timp ne ocupam de marinata. Curatam usturoiul,il pisam,adaugam un praf de sare

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de cartofi noi cu costita afumata de porc

Tocanita de cartofi noi cu costita afumata de porc

Se curata ceapa de foi, se spala si se taie marunt. Se curata morcovul, se spala si se taie rondele. Se curata ardeiul de seminte,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne