autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Mancaruri cu carne

Muschi de vita cu legume la cuptor

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 noiembrie 2008

Ingrediente
300 grame de muschi de vita, 200 gr mazare prefiarta, 2 morcovi, 1 ceapa rosie, 1 fir praz, 4 morcovi potriviti, sare, ulei, piper, unt

Dificultate: Medie Timp: 1h

18 voturi

Mod de preparare

Carnea de vita in prealabil se fierbe aproximativ 30 minute pentru a se inmuia deoarece este mai atoasa, dupa cxare se scoate si se lasa in asteptare. Lagumele se spala, se curata se taie, cartofi in sferturi, ceapa julien, mazarea este prefiarta, se taie prazul nu prea subtire, morvovi se taie cubulete iar daca sunt mai mici se pot lasa si intregi, acesatea se pun in ulei si apa, se sareaza, pipereaza si se da la cuptor, se sareaza si pipereaza.


Carnea se prajeste in prealabil in unt cand a prins culoare se scoate si se pune in tava la cuptor langa legume, se verifica din cand in cand, se lasa aproximativ 30 de minute.


Pofta Buna
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

MUSCHI DE VACA LA TIGAIE CU ANGHINARE

Muschiul de vaca se portioneaza , cate 2 transe la o portie, se aromeaza cu sare , piper si rozmarin

5 voturi    5 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Piept de pasare in sos de rosioare

Pieptul de pasare trebuie sa fie dezosat, spalat si impartit in doua, dar nu taiat subtire ca pentru

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Dificultate

Medie

Timp

1h

18 voturi

Ingrediente

  • 300 grame de muschi de vita
  • 200 gr mazare prefiarta
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 fir praz
  • 4 morcovi potriviti
  • sare
  • ulei
  • piper
  • unt

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache

Prepelita invelita in bacon cu jeleu de mazare si cartofi

Curatam si spalam prepelitele(erau foarte tinere si nu necesita sa le marinam), inlaturam excesul

2 voturi    0 comentarii
40 min
Fripturi

Sarmale din carne de porc cu varza acra

Varza se taie in doua si se pregatesc foile, se scot cotoarele si se vor pune foile rezultate in

1 vot    0 comentarii
3h
Retete de Craciun

Rulou Brasovean 1 portie

Se fierbe un ou tare 5 min, poate fi si de prepelita, se ia castravetele si i se taie capetele.

1 vot    0 comentarii
45 min
Fripturi

maria mihalache (Chef de cuisine)

Excelent!



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui pe pat de cartofi si legume

Pulpe de pui pe pat de cartofi si legume

Intr-o tava dreptunghiulara punem cartofii curatati de coaja si taiati in patru, apoi pulpele taiate si ele in doua, morcovii si telina

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu pui si sos de rosii

Paste cu pui si sos de rosii

Eu am folosit paste italiene din grau dur pentru ca fierb mai bine isi pastreaza forma si sunt mai gustoase decat cele romanesti. Pastele

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne