Se spala muschiul de vitel,se zvanta, se cresteaza pe ambele parti si se aseaza in cratita unde am topit untul .
Se lasa sa fiarba putin pe ambele parti.Se pun peste muschi ceapa taiata pestisori, ciupercile taiate felii si toate condimentele.Cand carnea este patrunsa se scoate pe o farfurie si se taie felii cat un deget de groase si se aseaza frumos intr-un vas de yena sau o tava.
In sosul din cratita adaugati mustarul,branza de vaci ,usturoiul tocat marunt,vinul si daca este cazul putina apa calda si mai fierbeti putin pentru a se amesteca (omogeniza)toate ingredientele.Apoi, turnati sosul peste bucatile de muschiulet si introduceti tava la cuptor pana se rumenesc frumos.Va iesi o friptura foarte frageda si cu un gust aparte. O puteti servi simpla sau alaturi de diferite garnituri.
Merita sa incercati…
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii