autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Muschi umplut

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 kg. muschi, 150 gr. ciuperci, sare, piper, cimbru, o lingura cu virf de unt, 3 oua, o ceapa mare, 2-3 catei de usturoi, patrunjel verde, un pahar cu apa

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

18 voturi

Mod de preparare

Se curata bucata de muschi de pielite si se aplatizeaza cu cutitul, apoi se bate putin cu ciocanul de snitele.


Separat, se caleste in unt ceapa tocata. Cind s-a ingalbenit usor, se pun ciupercile si verdeata.


Se lasa sa fiarba la foc mic pina cind ciupercile sint gata.


Se ia vasul de pe foc si se lasa compozitia sa se raceasca.


Se potriveste de sare si piper, se omogenizeaza, apoi se intind compozitia in strat egal peste felia de muschi. Deasupra se pun felii de oua fierte tari.


Se ruleaza, se intorc capetele, acoperind compozitia, se leaga muschiul cu ata groasa, alba, de bumbac si se da la cuptor in tava cu un pahar cu apa.


Se lasati sa se coaca incet, se stropeste si se rumeneste pe toate fetele. Cind este gata si s-a racit se desface ata si se taie muschiul in felii groase.


Se serveste cu sos condimentat, garnisit cu smintina si decorat cu verdeata
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Muschi de porc umplut la cuptor în sos de usturoi si cartofi dulci (Lombo assado no forno com batata doce)

Încã una din fripturile noastre preferate, gãtim cu drag pt. familiari si prieteni la cinã. Acest

14 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Muschi de porc umplut

Muschiul se desface si se bate pe ambele parti, se condimenteaza, se razuie cascavalul, se pun ciupecile,

17 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

18 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. muschi
  • 150 gr. ciuperci
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • o lingura cu virf de unt
  • 3 oua
  • o ceapa mare
  • 2-3 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • un pahar cu apa

Raporteaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

3 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui cu naut si sos de gorgonzola

Ciocanele de pui cu naut si sos de gorgonzola

Se spala ciocanelel de pui apoi se usuca cu un servet absorbant si se condimenteaza cu sare si piper. Se frig ciocanelele pe grill-ul

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu carne
Pui provensal

Pui provensal

Se preincalzeste cuptorul la cca 200 grade C. Arpagicul se scufunda cca 2 min in apa clocotita si apoi se curata Se sareaza si pipereaza

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne