autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Muschi umplut

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 kg. muschi, 150 gr. ciuperci, sare, piper, cimbru, o lingura cu virf de unt, 3 oua, o ceapa mare, 2-3 catei de usturoi, patrunjel verde, un pahar cu apa

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

18 voturi

Mod de preparare

Se curata bucata de muschi de pielite si se aplatizeaza cu cutitul, apoi se bate putin cu ciocanul de snitele.


Separat, se caleste in unt ceapa tocata. Cind s-a ingalbenit usor, se pun ciupercile si verdeata.


Se lasa sa fiarba la foc mic pina cind ciupercile sint gata.


Se ia vasul de pe foc si se lasa compozitia sa se raceasca.


Se potriveste de sare si piper, se omogenizeaza, apoi se intind compozitia in strat egal peste felia de muschi. Deasupra se pun felii de oua fierte tari.


Se ruleaza, se intorc capetele, acoperind compozitia, se leaga muschiul cu ata groasa, alba, de bumbac si se da la cuptor in tava cu un pahar cu apa.


Se lasati sa se coaca incet, se stropeste si se rumeneste pe toate fetele. Cind este gata si s-a racit se desface ata si se taie muschiul in felii groase.


Se serveste cu sos condimentat, garnisit cu smintina si decorat cu verdeata

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

18 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. muschi
  • 150 gr. ciuperci
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • o lingura cu virf de unt
  • 3 oua
  • o ceapa mare
  • 2-3 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • un pahar cu apa

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Pui in sos Mole

Pieptul de pui se pune la fiert intr-un vas in care s-au adaugat cateva legume pentru gust.   Separat,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui

Ciulama de pui

Pulpele de pui le curatam si le spalam, apoi le punem la fiert cu un praf de sare. Cand dau in clocot, inlaturam spuma si adaugam ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mazare cu pui

Mazare cu pui

Spalam pulpele de pui , le taiem pe jumatate si le punem la fiert cu un praf de sare. Cand incep sa fiarba inlaturam spuma si adaugam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne