autor:

FLORINEL

» » Fripturi

Muschi vita cu sos gorgonzola

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Muschiul se taie mai gros si se face la gratar.


Separat se face sosul:se topeste untul apoi se adauga smantana amestecata cu faina. Cand este aproape legat sosul, se adauga branza gorgonzola.


Se toarna sosul peste muschiul de vita.


Se serveste cu legume sote, sau ciuperci la gratar.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • motosca mariana

    motosca mariana (Chef de cuisine) , 26 mai 2009

    Este foarte bine explicata reteta sti de ce? Nu o sa iti spun dar acum vreau sa adaug ca ciupercile pot fii umplute cu gorgonzola. Cand faci vreau sa vad si o poza s-o vad ca si aspect....pina acum felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 200g muschi vita
  • 30g unt
  • 150g smantana
  • 20g faina
  • 100g branza gorgonzola

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de FLORINEL

COD CU CIUPERCI

Se taie pestele bucati,se adauga zeama de la lamaie peste el piper (sau condimente pt. peste) si

4 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste

Spaghete picante

Se spala carnea de porc ,se sterge de apa ,se taie bucati,potrivite,se spala rosiile si se taie pe

2 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza

SUPA LUI ALY

Se curata puiul si se pune la fiert cu delikat de pasare. Se pune in apa rece, atentie cat puneti,

0 voturi    1 comentariu
45 min
Supe de carne
motosca mariana

motosca mariana (Chef de cuisine)

Este foarte bine explicata reteta sti de ce? Nu o sa iti spun dar acum vreau sa adaug ca ciupercile pot fii umplute cu gorgonzola. Cand faci vreau sa vad si o poza s-o vad ca si aspect....pina acum felicitari.

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Pui cu mustar si usturoi a la Jacques Pepin

Pui cu mustar si usturoi a la Jacques Pepin

Incepem prin a porni cuptorul si a-l seta la 180°C, dupa care trecem la pregatirea puiului. Acesta se spala cu grija, se sterge

4 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi
Friptura de rata cu sos de cirese

Friptura de rata cu sos de cirese

Crestam pulpele si pieptul de rata pe partea cu pielea si le asezonam bine cu piper negru macinat si sare. Intr-o tigaie teflonata

1 vot    1 comentariu
1h
Fripturi