autor:

Maria Lupean

» » Fripturi

MUSCHIULET DE PORC CU LEGUME LA CUPTOR

Autor: Maria Lupean (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 09 august 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Am pregatit ca un pat de legume in tava si am adaugat carnea condimentata deasupra si am pus la cuptor la 450F pana s-a facut carnea. Am acoperit cu folie de aluminiu ptr a nu se usca legumele.


Se poate servi cu piuree, cartofi natur sau orez.


Enjoy!

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 octombrie 2009

    Un deliciu...

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 15 august 2009

    Bine gatit .Iimaginile te indeamna la gatit ptr. a-ti satisface pofta cat mai repede.Felicitari!

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 14 august 2009

    Arata ft bine muschiuletul tau!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • -1 muschiulet de porc spalat bine
  • -ceapa tocata
  • -rosie
  • -ardei verde si rosu tocat
  • -vanata proaspata taiata cubulete
  • -1 zuchinni taiat cubulete
  • -condimentele preferate

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Maria Lupean

Lichior de oua

Galbenusele se freaca cu putin zahar pina se topeste zaharul. In laptele cald se amesteca restul

59 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Cocteiluri si lichioruri

Lichior de ness

Se freaca nessul cu apa si zaharul. Se lasa sa stea 2 ore apoi se amesteca cu alcoolul.Eu nu am pus

16 voturi    10 comentarii
2h 30 min
Cocteiluri si lichioruri

Tarta cu fructe si budinca

Se coace foaia si se lasa la racit. Intre timp se face budinca, se amesteca cu frisca si se pune

19 voturi    20 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse

valentina ionita (Chef de cuisine)

Un deliciu...

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Cotlet de porc evantai

Cotlet de porc evantai

Facem o pasta din ulei, mustar condimente si frunze tocate de patrunjel cu care ungem cotletul bine pe toate partile. Feliem apoi cotletul

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Fripturi
Cotlet de porc cu ceapa si sos de mustar

Cotlet de porc cu ceapa si sos de mustar

Pasul 1: Incalzim cuptorul. Pasul 2: Tocam foarte marunt ceapa si usturoiul.Amestecam ceapa tocata cu usturoiul. Pregatim

1 vot    0 comentarii
1h
Fripturi