Am spalat muschiuletii,am curatat usturoiul si am taiat kaizerul fasii lungi.Am taiat fiecare muschiulet in 5 si pe fiecare bucata, am asezat cate o fasie de kaizer de lungimea muschiuletului,dupa care l-am impletit in 5(spic).Usturoiul l-am bagat pe sub fiecare impletitura si am condimentat bine spicul.
Impletiturile le-am asezat in tava,le-am uns cu ulei,am presarat rozmarinul uscat,cimbrul,am adaugat sosul de soia si bineinteles apa apoi le-am introdus in cuptorul preincalzit,cca.2 ore la foc potrivit.Din cand in cand am stropit muschiuletul cu sosul din tava.Dupa cele 2 ore am adaugat cartofii pentru jumatate de ora.
A iesit o nebunie!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii