Muschiulet de porc la cuptor

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Muschiulet de porc la cuptor

Ingrediente

  • 1 kg muschi de porc;
  • 4-5 catei usturoi;
  • 2-3 linguri ulei;
  • 50 ml vin alb;
  • Cimbru uscat;
  • Busuioc uscat;
  • Cateva boabe de ienibahar;
  • Sare;
  • Piper;

Mod de preparare

Carnea se unge cu ulei si se impaneaza cu usturoi.Apoi se asezoneaza cu restul condimentelor.

Se pune in tava se adauga vinul si inca 50 ml de apa.

In tava se mai pun 1-2 frunze de dafin si boabele de ienibahar.

Se da totul la cuptor timp de 1 ora la 180 grade Celsius.Tava se acopera cu staniol, astfel incat carnea sa se patrunda bine, iar spre final se descopera astfel incat sa prinda crusta.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise