Speli muschiuletul si il tai in 3 fasii subtiri,pe lungime,lasandu-le impreunate la un capat. Presari faiile cu piper,cimbru si sare,apoi le impletesti. La fel impletesti si carnatii subtiri,cate trei.
Legi capetele libere sau le prinzi cu scobitori,ca sa nu se defaca impletitura. Intepi carnatii din loc in loc. Asezi muschiuletii si carnatii intr-o tava unsa cu ulei.
Torni in tava putina apa si o introduci in cuptorul cald, la foc mijlociu. Dupa 20 min,ungi carnea si carnatii cu un amestec de mustar si bulion diluat si continuisa le coci timp de 15 minute,pana cand capata o crusta aramie.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii