autor:

Fara foto

» » Prajituri

Negresa cu cocos

Autor: miha278 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 ianuarie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Topim ciocolata cu untul la foc mic.Stingem focul,adaugam tot zaharul si amestecam.Lasam la racit si cand compozitia este calduta adaugam ouale,pe rand,amestecand bine dupa fiecare.Adaugam si faina amestecata cu praful de copt si amestecam pana la omogenizare.


Amestecam laptele condensat cu nuca de cocos,pana se omogenizeaza.


Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam compozitia cu ciocolata,apoi cu o lingura,din loc in loc "inima" de cocos.Cu ajutorul unui bat pentru frigarui,amestecam cele 2 compozitii.


Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 45 minute sau faceti proba cu scobitoarea.


Creste foarte mult,de ma gandeam ca ar fi trebuit sa pun intr-o tava mai mare. :))

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • * 6 oua
  • * 200 g unt
  • * 300 g ciocolata amaruie
  • * 200 g faina
  • * 300 g zahar
  • * 1 pliculet praf copt
  • * Pentru "inima" de cocos:
  • * 300 g lapte condensat indulcit
  • * 100 g nuca de cocos

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de miha278

Stangluri cu ciocolata

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare.Se adauga zaharul si se mixeaza pana spuma face moturi.

33 voturi    14 comentarii
2h
Prajituri

Spirala cu ciocolata

Blat: Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma tare cu un praf de sare.Se adauga zaharul

38 voturi    29 comentarii
4h
Prajituri

Tort cu mac

Blat: Macul il punem la inmuiat in apa fierbinte, timp de 1 ora, apoi il scurgem bine de apa intr-o

25 voturi    19 comentarii
3h
Prajituri
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura cu capsuni

Prajitura cu capsuni

In primul rand, curatam capsunile, le spalam, le scurgem bine si presaram 2 linguri de gris peste ele. Separam galbenusurile de

0 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prima data spalam visinele, le scoatem samburii si le punem intr-o sita la scurs. Blatul: Ouale le mixam spuma cu un praf de sare

2 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Prajituri