autor:

Fara foto

» » Prajituri

Negresa cu cocos

Autor: miha278 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 ianuarie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Topim ciocolata cu untul la foc mic.Stingem focul,adaugam tot zaharul si amestecam.Lasam la racit si cand compozitia este calduta adaugam ouale,pe rand,amestecand bine dupa fiecare.Adaugam si faina amestecata cu praful de copt si amestecam pana la omogenizare.


Amestecam laptele condensat cu nuca de cocos,pana se omogenizeaza.


Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam compozitia cu ciocolata,apoi cu o lingura,din loc in loc "inima" de cocos.Cu ajutorul unui bat pentru frigarui,amestecam cele 2 compozitii.


Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 45 minute sau faceti proba cu scobitoarea.


Creste foarte mult,de ma gandeam ca ar fi trebuit sa pun intr-o tava mai mare. :))

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • * 6 oua
  • * 200 g unt
  • * 300 g ciocolata amaruie
  • * 200 g faina
  • * 300 g zahar
  • * 1 pliculet praf copt
  • * Pentru "inima" de cocos:
  • * 300 g lapte condensat indulcit
  • * 100 g nuca de cocos

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de miha278

Cheesecake cu ciocolata

Pesmetul de biscuiti se amesteca impreuna cu zaharul,cacaoa si nuca macinata.Se adauga untul topit

18 voturi    4 comentarii
3h
Prajituri

Stangluri cu ciocolata

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare.Se adauga zaharul si se mixeaza pana spuma face moturi.

33 voturi    14 comentarii
2h
Prajituri

Spirala cu ciocolata

Blat: Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma tare cu un praf de sare.Se adauga zaharul

38 voturi    29 comentarii
4h
Prajituri
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura zebra

Prajitura zebra

Intr-un bol se bat ouale spuma, se adauga zaharul si plicul de zahar vanilat si se bat pana se omogenizeaza, apoi se adauga uleiul,

32 voturi    27 comentarii
1h 20 min
Prajituri
Negresa cu mascarpone si glazura de ciocolata

Negresa cu mascarpone si glazura de ciocolata

Incepem prin a pregati blatul. Topim untul la microunde sau pe baie de aburi. Adaugam in untul topit (si usor racit, sa nu fie fierbinte)

8 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Dulciuri diverse