autor:

Fara foto

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Negresa cu glazura de ciocolata

Autor: popa iulia (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: popa iulia (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 ianuarie 2007

Ingrediente
3 oua, 15 g margarina, 460 g zahar, 5 linguri de cacao, 200 g faina, 1 praf de copt, 1 pahar mare de lapte, 50 g unt

Dificultate: Medie Timp: 30 min

101 voturi

Mod de preparare

Pt blat:


Margarina se freaca bine cu 3 galbenusuri, 200 g de zahar si 3 linguri de cacao.


Se adauga 200 g faina, praful de copt si paharul de lapte. unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina.


Se adauga compozitia si se introduce la cuptor.


Galzura de bezea:


Se bat spuma cele 3 albusuri cu 160 grame de zahar deasupra unui vas cu apa clocotita.


Se pune peste blatul rece.


Glazura de ciocolata: face din 3 linguri de lapte, 200 g zahar, 2 linguri de cacao.


Se fierbe putin si se adauga 50 g unt dupa care se mai fierbe inca 5 min.


Se adauga peste bezea fierbinte.


Pofta buna!
Pt blat:


Margarina se freaca bine cu 3 galbenusuri, 200 g de zahar si 3 linguri de cacao.


Se adauga 200 g faina, praful
Retete
Alte retete din Dulciuri diverse

Negresa cu glazura de ciocolata

Se pune zaharul si cacao intr-o cratita, se amesteca bine apoi se adauga laptele, se pune cratita

101 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

Negresa cu glazura de ciocolata

300 grame zahar, untul, cacao, ceasca de lapte se pun in cratita, pe foc mic. Cand fierbe se da la

7 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Elena Neagoe , 01 octombrie 2014

    o reteta pe gustul meu si timp putin

  • Fara foto

    Voitici Laurentiu , 11 septembrie 2013

    o reteta usoara si rapida

  • Fara foto

    Alkoo , 06 august 2009

    Prea buna!

Dificultate

Medie

Timp

30 min

101 voturi

Ingrediente

  • 3 oua
  • 15 g margarina
  • 460 g zahar
  • 5 linguri de cacao
  • 200 g faina
  • 1 praf de copt
  • 1 pahar mare de lapte
  • 50 g unt

Raporteaza reteta

Retete
de popa iulia

Prajitura cu nes

Blat: Se bat albusurile spuma cu zaharul dupa care se adauga galbenusurile, faina si vanilia. Se

53 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse

DESTEAPTA

Se bat albusurile spuma. Untul se topeste intr-un vas. Zaharul se topeste in laptele caldut. Se amesteca

25 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Fara foto

Alkoo

Prea buna!

Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura cu branza de vaci si gem de caise

Prajitura cu branza de vaci si gem de caise

Preparam pentru inceput aluatul, mixand ouale intregi cu zaharul praf si sarea pina cand isi dubleaza volumul. Adaugam treptat uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Profiterol

Profiterol

Aluat choux  Puneți apa împreună cu sarea și uleiul la fiert; când au început să fiarbă,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje