1. Intr-un vas mixam ouale cu zaharul pana cand acesta se topeste. Adaugam apoi laptele, uleiul, faina, nucile, cacaoa, esenta de vanilie si la urma dulceata de afine, praful de copt si bicarbonatul. Amestecam bine pana se omogenizeaza compozitia.
2. Turnam compozitia intr-o tava (de dimensiuni aproximative 23x32cm) tapetata cu hartie de copt. Asezam deasupra prunele taiate jumatati si le presaram cu zahar.
3. Punem tava in cuptorul preincalzit si coacem la foc potrivit aproximativ 45 de minute, din care, primele 10 minute la foc iute. Facem proba cu scobitoarea sa vedem daca este coapta la mijloc.
4. Scoatem prajitura, o lasam sa se raceasca bine si o taiem cuburi, dupa care o servim.
Pofta buna!
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii