autor:

ungureanu teodora

» » Prajituri

Nuci prajite cu susan

Autor: ungureanu teodora (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: ungureanu teodora (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Ingrediente
250 gr miez de nuca,, 100 gr susan,, 4 lingri cu varf de zahar, 1 plic zahar vanilat,, 1/2 pahar apa.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

2 linguri de zaharul, apa si zaharul vanilat se fierb 10 minute si se pun deoparte. Intr-o tigaie de teflon se pun nucile si se amesteca in continu pana incep sa se rumeneasca se pune si susanul siropul si retstul de zahar tot timpul se misca tigaia. Cand se incheaga se rastoarna pe un fund de lemn ud si apui se pot taia diferite forme. Pofta buna!
2 linguri de zaharul, apa si zaharul vanilat se fierb 10 minute si se pun deoparte. Intr-o tigaie de teflon se pun nucile si se amesteca in continu pa
Retete
Alte retete din Prajituri

Fursecuri cu scortisoara

Aceste fursecuri fac parte din categoria fursecurilor ce vin cu un aer de nostalgie.Imi amintesc

5 voturi    4 comentarii
1h
Prajituri

Bulgari de zapada

Aceasta reteta o faceam foarte des inainte sa plec din tara,in special fetei ii placea foarte mult,au

10 voturi    5 comentarii
1h 15 min
Prajituri

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 250 gr miez de nuca,
  • 100 gr susan,
  • 4 lingri cu varf de zahar
  • 1 plic zahar vanilat,
  • 1/2 pahar apa.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura cu branza de vaci si gem de caise

Prajitura cu branza de vaci si gem de caise

Preparam pentru inceput aluatul, mixand ouale intregi cu zaharul praf si sarea pina cand isi dubleaza volumul. Adaugam treptat uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Profiterol

Profiterol

Aluat choux  Puneți apa împreună cu sarea și uleiul la fiert; când au început să fiarbă,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje