autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Ochi de elefant

Autor: DANIELA-VIOLETA RAFAY (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: DANIELA-VIOLETA RAFAY (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 noiembrie 2006

Ingrediente
Oua, faina, zahar, praf de copt, esenta rom, unt, lapte, banane.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

29 voturi

Mod de preparare

BLAT:3OUA CU 3LINGURI ZAHAR, 3LINGURI FAINA, PRAF DE COPT. SE FREACA GALB. CU ZAHARUL, SE ADAUGA 100 ML APA, DIN CARE JUMATATE, DECI 50 ML, SE AMESTECA CU PRAFUL DE COPT DIZOLVAT IN APA SI PUTIN HELAS. SE ADAUGA FAINA SI APOI ALBUSURILE BATUTE SPUMA. SE COACE SI SE SCOATE DIN tava SI SE RULEAZA PUTIN CIND E CALD PT. A-SI FORMA FORMA DE RULADA.


CREMA:O CANA DE ZAHAR SE TOPESTE CU 100 GR UNT. CIND CLOCOTESTE, SE ADAUGA 3 LINGURI FAINA, SE MAI FIERBE, APOI SE PUNE O CANA DE LAPTE SAU APA, ESENTA DE ROM. SE PUNE CREMA PE BLAT, APOI DOUA BANANE SE RULEAZA, SI SE PUNE GLAZURA.
Retete
Alte retete din Dulciuri diverse

Ochi de elefant

Se sfarma biscuiti si separat se face sirop din apa, zahar,es de rom, unt si cacao care se pune pe

16 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Tort cu mac si crema de branza

1. Mixam untul impreuna cu zaharul, galbenusurile si esenta de portocale. Albusurile le batem spuma

31 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

29 voturi

Ingrediente

  • Oua
  • faina
  • zahar
  • praf de copt
  • esenta rom
  • unt
  • lapte
  • banane.

Raporteaza reteta



Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri cu ciocolata si fulgi de ovaz

Fursecuri cu ciocolata si fulgi de ovaz

Punem in blender ciocolata rupta bucatele ii dam cateva pulsuri. Peste, adaugam miezul de nuca si mai pulsam pana si aceasta este maruntit. Untul,

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta cu visine, cirese si crema cu lapte de cocos

Tarta cu visine, cirese si crema cu lapte de cocos

Aluatul: Untul rece, taiat cubulete, il amestecam cu oul zi zaharul. Adaugam sarea, praful de copt, zaharul cu pastai de vanilie,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse