autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Ochi de elefant

Autor: DANIELA-VIOLETA RAFAY (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 noiembrie 2006
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: DANIELA-VIOLETA RAFAY (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 noiembrie 2006

Ingrediente
Oua, faina, zahar, praf de copt, esenta rom, unt, lapte, banane.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

29 voturi

Mod de preparare

BLAT:3OUA CU 3LINGURI ZAHAR, 3LINGURI FAINA, PRAF DE COPT. SE FREACA GALB. CU ZAHARUL, SE ADAUGA 100 ML APA, DIN CARE JUMATATE, DECI 50 ML, SE AMESTECA CU PRAFUL DE COPT DIZOLVAT IN APA SI PUTIN HELAS. SE ADAUGA FAINA SI APOI ALBUSURILE BATUTE SPUMA. SE COACE SI SE SCOATE DIN TAVA SI SE RULEAZA PUTIN CIND E CALD PT. A-SI FORMA FORMA DE RULADA.


CREMA:O CANA DE ZAHAR SE TOPESTE CU 100 GR UNT. CIND CLOCOTESTE, SE ADAUGA 3 LINGURI FAINA, SE MAI FIERBE, APOI SE PUNE O CANA DE LAPTE SAU APA, ESENTA DE ROM. SE PUNE CREMA PE BLAT, APOI DOUA BANANE SE RULEAZA, SI SE PUNE GLAZURA.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

29 voturi

Ingrediente

  • Oua
  • faina
  • zahar
  • praf de copt
  • esenta rom
  • unt
  • lapte
  • banane.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta


Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Cornulete din foietaj cu ciocolata si nuca

Cornulete din foietaj cu ciocolata si nuca

De facut e super simplu dupa cum o sa vedeti mai jos. Aluatul trebuie sa fie decongelat complet. Intr-un bol amestecam crema de ciocolata

4 voturi    1 comentariu
30 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu finetti si zmeura

Clatite cu finetti si zmeura

Batem usor oule si adaugam laptele, adaugam laptele si omogenizam. Adaugam faina si o incorporam. Adaugam apoi apa minerala putin cate

2 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse