Omleta cu ton

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Omleta cu ton

Ingrediente

  • 5 oua.
  • 1 lingura smantana.
  • 1 cutie cu ton(200 gr)in apa.
  • 2 lingurite de zeama de lamaie.
  • 100 gr branza de oaie rasa.
  • 50 gr unt.
  • o lipie libaneza.
  • o rosie.
  • sare, piper roz proaspat macinat.

Mod de preparare

Scurgem cutia de ton de apa si apoi scoatem tonul il punem intr-un bol si il amestecam cu cele 2 lingurite de zeama de lamaie.Separat pregatim omleta:spargem ouale, le punem intr-un bol le batem cu o furculita, adaugam branza rasa.Pregatim tigaia,in care punem cele 50 gr de unt la incalzit si il incazim bine pana dispare spuma aceea pe care o face untul,cand il incalzim.Cand untul este clar punem ouale batute spuma cu branza rasa si amestecam ca sa se prajeasca uniform si sa nu se prinda de tigaie.Eu le amestec cu o lingura de lemn si cand este gata omleta o punem peste o lipie libaneza(paine libaneza),o ornam cu o rosie.Cine doreste poate sa ruleze lipia libaneza cu aceasta omleta, facand-o ca pe un sendvich(sau tip shaorma).Acest fel de mancare este foarte bun si delicios pentru un breakfast in week-end.Pofta buna !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise