Incepem cu partea care dureaza mai mult: fierberea pieptului de pui. Ideea e sa traga cateva clocote, nu sa fiarba pana se imprastie. Cel mai bine este sa-l tai in 4 cand il pui la fiert ca sa se patrunda mai repede si mai bine.
Dupa ce a capatat o culoare albicioasa si a fiert cateva minute il scoti si il lasi la racit.
Intre timp iti pregatesti tava, o ungi cu ulei si tapetezi cu faina, tai rosia felii si branza cubulete.
Primul strat: branza
Al doilea strat: rosii
Al treilea strat: branza
Al patrulea strat: cubulete de piept de pui
Bati bine ouale amestecate cu sare (daca este cazul), piper si busuioc si rastorni uniform peste cele 4 straturi din tava. Daca ti se pare ca oul nu este uniform in tava te poti ajuta de o furculita/lingura pentru a remedia problema.
Bagi tava in cuptorul incins in prealabil si lasi pana cand omleta se rumeneste frumos.
http://bucatarella.blogspot.ro/
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii