festivalul blogurilor gustoase

autor:

Fara foto

» » Aperitive cu oua

Omleta la cuptor

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 mai 2007
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Spargeti ouale intr-un castron si bateti-le bine, pana ce devin vascoase si omogene.


Spalati si taiati rondele prazul si ceapa, spalati, zvantati si tocati marunt patrunjelul verde si amestecati-le pe toate cu ouale batute.


Incorporati si ierburile uscate si amestecati din nou.


Varsati compozitia intr-o forma, acoperiti-o cu o folie de aluminiu si dati-o 40-45 de minute la cuptorul incins. La jumatatea timpului de copt, indepartati folia.


Serviti omleta fierbinte.


Atentie: Prazul si ceapa pot fi inlocuite cu alte legume, iar mirodeniile sau verdeata, de asemenea. Incercati, de exemplu, cu fasole verde, dovlecei si coriandru.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 6 oua mari
  • 2 tulpini de praz
  • 4 cepe mici (de arpagic)
  • 2 pumni patrunjel verde tocat
  • 1 lingura ierburi uscate maruntite (rozmarin
  • cimbru
  • salvie etc.)
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Clementina Stanciu

Prajitura „betiva”

Blatul - Untul se freaca cu zaharul si cacao. Se adauga laptele si esenta de rom, si se pun toate

30 voturi    4 comentarii
25 min
Prajituri

Prajitura cu lamaie

Incingeti cuptorul la 180gr. Radeti coaja uneia dintre lamai, dupa care stoarceti-le pe amandoua

33 voturi    0 comentarii
30 min
Prajituri

Prajitura cu crema de ciocolata

Se incalzesc, pe foc mic, 500 g de frisca nebatuta si se incorporeaza 400 g ciocolata rupta bucatele

5 voturi    0 comentarii
30 min
Prajituri
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu oua
Dovlecei gratinati

Dovlecei gratinati

Pasul 1: Taiem dovlecelul in rondele groase de o jumatate de cm. Pasul 2: Pregatim aragazul si o cratita in care punem apa. Adugam

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
Ardei umplut cu cascaval si oua

Ardei umplut cu cascaval si oua

Dam cascavalul pe razatoarea mica, adaugam usturoiul zdrobit, condimentam cu sare si piper, apoi adaugam si maioneza. Separat spalam

10 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza