autor:

Fara foto

» » Aperitive

Omleta la cuptor

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 6 oua mari, , 2 tulpini de praz, , 4 cepe mici (de arpagic), , 2 pumni patrunjel verde tocat, , 1 lingura ierburi uscate maruntite (rozmarin, cimbru, salvie etc.), , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Spargeti ouale intr-un castron si bateti-le bine, pana ce devin vascoase si omogene.


Spalati si taiati rondele prazul si ceapa, spalati, zvantati si tocati marunt patrunjelul verde si amestecati-le pe toate cu ouale batute.


Incorporati si ierburile uscate si amestecati din nou.


Varsati compozitia intr-o forma, acoperiti-o cu o folie de aluminiu si dati-o 40-45 de minute la cuptorul incins. La jumatatea timpului de copt, indepartati folia.


Serviti omleta fierbinte.


Atentie: Prazul si ceapa pot fi inlocuite cu alte legume, iar mirodeniile sau verdeata, de asemenea. Incercati, de exemplu, cu fasole verde, dovlecei si coriandru.
Spargeti ouale intr-un castron si bateti-le bine, pana ce devin vascoase si omogene.


Spalati si taiati rondele prazul si
-->
Retete
Alte retete din Aperitive

Omleta la cuptor

Se aprinde cuptorul. Se bat ouale impreuna cu praful de sare. Se adauga laptele si patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive

Omleta cu sunca la cuptor

Se sparg ouale si se bat cu telul sau cu o furculita .Se adauga branza de vaca maruntita si sunca

1 vot    0 comentarii
45 min
Aperitive

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 6 oua mari
  • 2 tulpini de praz
  • 4 cepe mici (de arpagic)
  • 2 pumni patrunjel verde tocat
  • 1 lingura ierburi uscate maruntite (rozmarin
  • cimbru
  • salvie etc.)
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de Clementina Stanciu

Prajitura „betiva”

Blatul - Untul se freaca cu zaharul si cacao. Se adauga laptele si esenta de rom, si se pun toate

30 voturi    4 comentarii
25 min
Prajituri

Prajitura cu lamaie

Incingeti cuptorul la 180gr. Radeti coaja uneia dintre lamai, dupa care stoarceti-le pe amandoua

33 voturi    0 comentarii
30 min
Prajituri

Prajitura cu crema de ciocolata

Se incalzesc, pe foc mic, 500 g de frisca nebatuta si se incorporeaza 400 g ciocolata rupta bucatele

5 voturi    0 comentarii
30 min
Prajituri
Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu oua
Tortilla/Omleta spaniola

Tortilla/Omleta spaniola

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem fasii subtiri (taiem cartoful in 2 pe lungime, apoi fiecare jumatate tot in 2 si cu ajutorul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Omleta cu ciuperci fripte

Omleta cu ciuperci fripte

Taiem ciupercutele felii subtiri si le coacem pe tava de aragaz (direct pe flacara), atat cat sa se rumeneasca frumos. Batem oul spuma,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive