Orezul se pune la fiert in apa cu sare.
Intr-o cratita se pune ulei la incins apoi se pune carnea taiata cuburi mai mari,sare,piper si se lasa la calit cam 15 min
apoi se adauga ceapa tocata,3 catei usturoi pisat,apa cat sa o acopere,busuioc,cimbru si se lasa la fiert 20-30 min.La final se adauga pasta de tomate.
Orezul se scurge se trece printr-un jet de apa rece si se pune deoparte.
Se curata legumele si se dau prin razatoarea mare.
Intr-o alta cratita se pune ulei la incins,legumele,usturoiul pisat si se calesc cateva minute apoi se adauga orezul,se condimenteaza si se amesteca.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii