Ciupercile si ceapa se toaca cubulete, dupa preferinta. Se pun la calit intr-un vas cu capac, pana ciupercile s-au facut si a scazut toata apa(nu este nevoie sa adaugam apa deoarece ciupercile lasa).
Firele de patrunjel le tocam fin si le punem in oala.
Orezul il spalam in doua,trei ape si il punem si pe el in oala.
Adaugam piperul, vegeta, curry si turnam apa pe deasupra dublu fata de cantitatea de orez.
Lasam sa fiarba la foc mic, cu capac, pana ce apa se evapora. Inainte de a stinge focul, amestecam orezul ca sa fie totul uniform.
Se serveste cu salata de varza/cruditati sau diferite sosuri. :D
Pofta Buna!
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii