Orez cu ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Orez cu ciuperci

Ingrediente

  • 400 gr ciuperci champignon
  • o cana si jumatate de orez bob lung
  • o ceapa
  • cateva fire de patrunjel verde
  • curry
  • piper
  • vegeta de legume/sare
  • ulei

Mod de preparare

Ciupercile si ceapa se toaca cubulete, dupa preferinta. Se pun la calit intr-un vas cu capac, pana ciupercile s-au facut si a scazut toata apa(nu este nevoie sa adaugam apa deoarece ciupercile lasa).

Firele de patrunjel le tocam fin si le punem in oala.

Orezul il spalam in doua,trei ape si il punem si pe el in oala.

Adaugam piperul, vegeta, curry si turnam apa pe deasupra dublu fata de cantitatea de orez.

Lasam sa fiarba la foc mic, cu capac, pana ce apa se evapora. Inainte de a stinge focul, amestecam orezul ca sa fie totul uniform.

Se serveste cu salata de varza/cruditati sau diferite sosuri. :D

Pofta Buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise