autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Orez cu legume chinezesc

   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

China


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
orez cu bob lung sau prefiert, , ardei gras rosu, , ardei gras galben, , morcov, , mazare, , ciuperci, , un ou, , sare, , piper, , ulei de masline, , sos soia.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

206 voturi

Mod de preparare

Orezul se fierbe in apa cu sare, se scurge, se clateste cu apa rece si se lasa la scurs. Morcovul, ardeii si ciupercile se taie bastonase si feliute.


Se incing trei linguri de ulei de masline in tigaie si se calesc legumele la foc mare 2-3 minute.


Se adauga orezul bine scurs si se calesc impreuna inca trei minute.


Se adauga oul si se amesteca bine.


Se adauga piper dupa gust si sosul de soia (dupa gust).


Se serveste cald, simplu sau ca garnitura la preperate chinezesti

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Vodislav Albert , 30 decembrie 2013

    o sa incerc..

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    Si mie imi place orezul cu legume.

    • Fara foto

      Bogdan , 05 decembrie 2009

      E felul meu preferat, ar fi merc niste urechi de lemn ca ciuperci...si...usturoi adaugat la final, doar pentru gust.

    • Fara foto

      gabitza , 27 octombrie 2009

      numai orez chinezesc e asta :))))) nici macar un ingredient specific chinezesc nu exista in reteta asta

    • Fara foto

      Ais , 11 octombrie 2009

      Pai nu este evident ca toate ingredientele se pun in functie de cantitatea de orez?

    • Fara foto

      asd , 03 septembrie 2009

      Mega bun :D :D Merge si cu rosii in loc de mazare, am facut eu :P

    • Fara foto

      cristi , 19 august 2009

      Presupun ca masurile sunt atat cat ai tu nevoie sa iti faci.

    • Fara foto

      gogu , 05 august 2009

      Cat te trece capu.

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

      Cantiatile????....sau ,dupa parerea ta nu sunt importante!!!!

    • Fara foto

      gigi , 13 ianuarie 2009

      Nu are cantitati. Poti sa pui cat vrei?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

206 voturi

Ingrediente

  • orez cu bob lung sau prefiert
  • ardei gras rosu
  • ardei gras galben
  • morcov
  • mazare
  • ciuperci
  • un ou
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • sos soia.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Platou cu legume la gratar

Taiem dovleceii si vinetele in rondele groase de 5 mm. Curatam ardeii grasi de seminte si ii taiem

2 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita cu vinete

Tocanita cu vinete

Curatam vinetele si le taiem cubulete mai mari. Le presaram cu sare si le lasam 20 de minute ,dupa care le punem intr-o strecuratoare

3 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciocanele de pui cu legume.

Ciocanele de pui cu legume.

Toate ingredientele sant puse impreuna deci ne trebuie o tigaie mai inalta. Punem tigaia la incins cu ulei si pasta de ardei iute. Apoi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne