Orezul l-am preparat astfel:
-am curatat legumele, le-am taiat apoi le-am calit putin cu ulei peste acre am pus apa si am lasat sa fiarba,apoi am pus orezul am condimentat cu sare,piper, leustean si am lasat la fiert,cand a fost aproape fiert orezul am adaugat patrunjelul si am oprit focul,am pus capacul peste orez si am lasat asa ca sa se faca de tot orezul.
Pestele l-am preparat astfel:
-pestele file l-am condimentat cu condimente de peste si l-am lasat asa 2 ore,apoi l-am taiat in bucati mai mici.
-am batut 2 oua cu sare,piper si boia unde apoi am dat peste prin faina,ou si ultimadata prin pesmet.
-l-am pus in tigaia cu ulei incins si l-am prajit.
Pofta Buna!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii