Orezul se fierbe conform indicatiilor de pe cutie,
in apa sarata(eu nu-l fierb mai mult de 15 minute),se scurge bine de apa,si se caleste in unt topit,iar spre sfarsit se adauga parmezan ras;
Separat pregatim pieptul de pui taiat feliute subtiri si dat prin faina;
Calim untul fara a-l arde,adaugam fasiile de pipt scuturate bine de faina ,le prajim pe ambele parti,stingem cu vin alb(o jumatate de pahar),continuam pana ce vinul se evapora,adaugam smantana amestecat cu curry si o jumatate pahar apa,fierbem totul la foc mic si servim orezul cu sosul de curry deasupra; Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii