Orezul se fierbe in apa cu sare. La 250 de gr.orez e nevoie de 500 ml. de apa pentru ca orezul basmati fierbe mai greu.nuca se prajeste in cuptor 10 minute la foc mediu ,iar stafidele se pun in apa fierbinte sa se inmoaie.orezul se fierbe 25 de minute, iar daca mai trebuie adaugata apa se pune doar apa fierbinte .Se ia orezul de pe foc si se lasa sa stea 20 de minute cu un capac pe oala. Dupa 20 de minute se pun nucile si stafidele si se amesteca. Se poate folosi ca si garnitura la snitele de pui sau pulpe de pui cu susan.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii