Orezul, spalat bine, se fierbe in apa cu sare. Al nostru, fiind integral, a avut nevoie de aproximativ 30 de minute.
Intre timp se pune la incins o tigaie antiaderenta incapatoare. Se pun in tigaie una, doua linguri de ulei, iar cand acesta s-a incazit usor se adauga si ceapa. Se caleste putin, doar cat sa se inmoaie. Se adauga carnea, se rumeneste, dupa care se adauga si morcovii. Dupa aproximativ 5 minute se adauga si pasta de ardei si dulceata. Se stinge totul cu apa fierbinte (cat sa acopere ingredientele din tigaie) si se lasa sa fiarba innabusit. Daca dupa ce scade apa, carnea nu este suficient de moale (dupa cum spuneam, avea fibra cocosul meu, nu gluma), se mai adauga niste apa fierbinte. Se repeta toata treaba pana carnea este fix pe gustul nostru. Oricum, la final mancarea nu trebuie sa mai aiba zeama, ci chiar sa se rumeneasc usor bucatelele de carne si legumele. In acest moment se adauga si orezul fiert si foarte bine stors. Se mai lasa cateva minute pe foc, cat sa se imprieteneasca bine, iar la final se adauga si patrunjelul tocat.
Se serveste cat este fierbinte si merge de minune cu o salata de patrunjel.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii