Ostropel de pui

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Ostropel de pui

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • 100 ml bulion
  • o jumatate legatura de patrunjel
  • o jumatate lingurita cimbru kotanyi
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingura de faina
  • 1 lingurita mica de sare
  • piper mozaic Kotanyi

Mod de preparare

Prajim pulpele in ulei si le lasam deoparte se se scurga .Pisam usturoiul ,il punem in ulei la calit putin apoi adaugam bulionul si amestecam putin.

Punem o cana de apa si dupa ce sosul a inceput sa fiarba ,pulpele.Dizolvam faina in putina apa si o adaugam in sos.Condimentam dupa gust cu sare ,piper si cimbru si mai lasam sosul sa fiarba putin.Tocam patrunjelul marunt si il adaugam in sos dupa ce oprim focul

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise