Ostropel de pui

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Ostropel de pui

Ingrediente

  • 5-6 pulpe de pui
  • 2 linguri ulei
  • 150 ml suc de rosii
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1-2 cartofi
  • 5 catei de usturoi
  • 2 frunze de dafin
  • sare sau delikat
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Dupa o lunga absenta m-am decis sa postez o noua reteta deoarece ''Gatesc sanatos pentru concursul Philips AirFryer de pe Gustos.ro''. Este o reteta foarte usoara dar dupa parerea mea destul de gustoasa.

Se spala pulpele de pui si se pun in apa suficienta cat sa le acopere. Se ia spuma si apoi se adauga uleiul. Lasam sa dea inca un clocot si adaugam sucul de rosii si pasta de tomate. Condimentam cu sare, piper, cimbru, foi de dafin si lasam sa fiarba aproximativ jumatate de ora (in functie de cat de repede se fierbe carnea). Cartoful se da pe razatoarea mica si se adauga in ostropel ca sa il ingroase, astfel evitam folosirea rantasului care dupa parerea mea este putin cam nesanatos. Apoi pisam usturoiul si il adaugam in mancare si mai lasam circa 15 minute dupa care oprim focul.

Se serveste cu piure de cartofi sau cu paste.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise