Se sparg ouale in capatul inferior cu grija si se scoate continutul (gaura sa fie de marimea unei monede). Ardeiul se toaca marunt dupa care in functie de imaginatia fiecaruia se umplu cojile de ou alternand cate un strat din ardeiul tocat impreuna cu porumbul si frunzulitele de la patrunjel.
Dupa ce ouale au fost umplute cu legume se prepara gelatina conform instructiunilor de pe plic si se toarna in fiecare coaja astfel incat sa cuprinda toate legumele. Ouale se aseza intr-un suport pentru oua (eu am folosit un cofraj)si se dau la frigider pentru 1-2 ore.
Inainte de a fi servite, se indeparteaza coaja de ou si se aseaza pe un pat de salata verde.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii