autor:

raluka

» » , Aperitive cu carne, Aperitive cu oua

Oua cu carnati si ciuperci

Autor: raluka (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 08 septembrie 2011
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Ciupercutele se curata,se spala si se toaca marunt.


Se calesc in 2,3 linguri de ulei de masline timp de 10 minute la foc iute.


Se adauga carnatii taiati marunt si se mai caleste 6,7 minute.


Se adauga smantana si se amesteca bine cca 5 minute.


Se condimenteaza cu sare si piper. incinge cuptorul la 180Ac.Toata compozitia se imparte in doua tavite pentru cuptor,se face cate o gropita in mijloc si se adauga oul cu grija sa nu se sparga.


Se da la cuptor pana se intareste usor oul.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Gratiela Comasescu , 24 octombrie 2014

    f f bun.

  • Fara foto

    Sergiu Sr Anca , 26 august 2014

    Arata foarte apetisant, cred ca este si foarte gustoasa,dar este exclus de a fi folosita la diner, daca nu vrei sa ai cosmaruri

  • Fara foto

    Cl Cl , 19 iunie 2014

    bomba calorica

    • Fara foto

      Aurelia Ion , 09 iunie 2014

      Am s-o incerc si eu

    • Fara foto

      Constantin Gianga , 20 martie 2014

      Am s-o incerc si eu

    • Fara foto

      Roxana Puicar , 31 octombrie 2013

      f f bun.

    • Fara foto

      Alex Doina Isai , 31 octombrie 2013

      : I'll try it !!!

    • Fara foto

      Szabo Ioana , 31 octombrie 2013

      Arata intr-un maaaare fel....delicios:)

    • Fara foto

      Neluta Ramai , 31 octombrie 2013

      (Y)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

28 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • 300gr ciuperci champignon
  • 200gr carnati picanti sau afumati
  • 150ml smantana pt gatit
  • 2,3 linguri de ulei de masline
  • sare,piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de raluka

Cartofi cu carne tocata la cuptor

Cartofii se curata si se pun la fiert in apa cu un praf de sare.Se taie in felii de grosimea unui

18 voturi    8 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

Sepie cu sos verde

Se spala bine sepia si se cresteaza cu cutitul in forma de romburi.Se pune intro tigaie cu 2,3 linguri

15 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive cu peste

Tarta de mere cu crema de lamaie

Se indoaie marginile foietajului si se inteapa baza cu o furculita.Se pregateste crema,amestecand

27 voturi    6 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje

Gratiela Comasescu

f f bun.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu oua
Chec aperitiv cu cascaval, cabanos si oua

Chec aperitiv cu cascaval, cabanos si oua

Cascavalul il dam pe razatoarea cu gauri mari, sunca si ardeiul le taiem cubulete mici, apoi le adaugam peste cascavalul ras, impreuna

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu brinza
Salata de telina cu maioneza din iaurt

Salata de telina cu maioneza din iaurt

Punem la fiert telina in apa cu sare. Cand este fiarta, furculita intra usor in ea. Dupa ce a fiert o lasam sa se raceasca , apoi o

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu legume