Ouale fierte, tari, le curatam de coaja. Sfecla, o fierbem sau o coacem la cuptor. Cand este gata o trecem pe razatoarea cu ochiuri mici, o asezonam cu sare, piper, ulei si otet. Fiecare ou fiert il imbracam in amestecul de sfecla.
Pregatim paneul; intr-o farfurie, punem un pic de faina alba, in alta pesmetul si in a treia farfurie, spargem un ou, pe care-l batem bine cu o furculita. Oul imbracat in pasta de sfecla, il trecem prin faina, ou batut si apoi prin pesmet. Am repetat operatiunea de trei ori. Prajim, apoi in ulei incins,pana cand crusta de pesmet devine aurie.
Cand s-au racit, le taiem in patru si punem pe platou decorat cu salata, dau foarte bine!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii