autor:

Fara foto

» » Aperitive cu oua

oua irlandeze

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Intr-un vas yena uns cu unt se pun oaule taiate rondele.


Separat, caleste usor ceapa in unt, adauga rosiile curatate de pielita si tocate, sare si zahar; dupa ce a fiert, toarna sosul peste oua, pune deasupra feliile de costita si baga vasul la cuptor.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane:
  • -4 oua fierte tari
  • -1 ceapa mica
  • -25 g unt
  • -3 rosii
  • -sare
  • -putin zahar
  • -4 felii de costita afumata

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Silvia Filip

umplutura cu orez

Se fierbe laptele cu vanilie. Se spala bine orezul in 3-4 ape si se lasa in apa calda 30 de minute,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

umplutura cu cas dulce

Se curata casul de coaja, se da prin masina de tocat, se adauga galbenusurile si putina sare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

cruson asortat

Se curata capsunile, se spala, se scurg, se pun intr-un vas de sticla si se toarna peste ele zahar.

1 vot    1 comentariu
20 min
Cocteiluri si lichioruri
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Descarca gratuit cartea 50 de dulciuri fara zahar
Retete
din Aperitive cu oua
Shakshuka cu ciuperci

Shakshuka cu ciuperci

Intr-o tigaie adanca si lata incalzim uleiul si punem ceapa la prajit. Adaugam usturoiul taiat marunt si paprica rosie si amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu oua
Frittata

Frittata

Se soteaza (caleste) mazarea pana devine moale intr-o lingura de unt. Intre timp, se curata carnea de pe oase si se taie (rupe) in bucati.

4 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu oua