autor:

Fara foto

» » Aperitive cu oua

oua irlandeze

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Intr-un vas yena uns cu unt se pun oaule taiate rondele.


Separat, caleste usor ceapa in unt, adauga rosiile curatate de pielita si tocate, sare si zahar; dupa ce a fiert, toarna sosul peste oua, pune deasupra feliile de costita si baga vasul la cuptor.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane:
  • -4 oua fierte tari
  • -1 ceapa mica
  • -25 g unt
  • -3 rosii
  • -sare
  • -putin zahar
  • -4 felii de costita afumata

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Silvia Filip

umplutura cu orez

Se fierbe laptele cu vanilie. Se spala bine orezul in 3-4 ape si se lasa in apa calda 30 de minute,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

umplutura cu cas dulce

Se curata casul de coaja, se da prin masina de tocat, se adauga galbenusurile si putina sare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

cruson asortat

Se curata capsunile, se spala, se scurg, se pun intr-un vas de sticla si se toarna peste ele zahar.

1 vot    1 comentariu
20 min
Cocteiluri si lichioruri
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
concurs ca dragostea in bucate
Retete
din Aperitive cu oua
Minicocote cu paste la cuptor

Minicocote cu paste la cuptor

In tigaia cu ulei incins se calesc foarte putin ardeiul taiat in fasii si ciupercile taiate marunt, iar dupa 2 minute se dau deoparte. Branza

1 vot    0 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Oua cu maioneza

Oua cu maioneza

Se pun la fiert ouale si din momentul in care incep sa fiarba, se lasa 10 minute. Pregatim maioneza: se amesteca intr-un vas galbenusul

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu oua