autor:

Fara foto

» » Aperitive

oua irlandeze

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
Pentru 4 persoane:, -4 oua fierte tari, -1 ceapa mica, -25 g unt, -3 rosii, -sare, -putin zahar, -4 felii de costita afumata

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-un vas yena uns cu unt se pun oaule taiate rondele.


Separat, caleste usor ceapa in unt, adauga rosiile curatate de pielita si tocate, sare si zahar; dupa ce a fiert, toarna sosul peste oua, pune deasupra feliile de costita si baga vasul la cuptor.
Retete
Alte retete din Aperitive

Cocktail de creveti cu ananas si legume

Castravetele se curata de coaja si se taie cubulete mici la fel si ardeiul gras. Crevetii se trag

1 vot    0 comentarii
15 min
Aperitive

Rulada aperitiv in trei culori

Prima data separam cele doua albusuri de galbenusuri si le batem spuma dupa ce am adaugat putina

22 voturi    15 comentarii
1h 10 min
Aperitive

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane:
  • -4 oua fierte tari
  • -1 ceapa mica
  • -25 g unt
  • -3 rosii
  • -sare
  • -putin zahar
  • -4 felii de costita afumata

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip

umplutura cu cas dulce

Se curata casul de coaja, se da prin masina de tocat, se adauga galbenusurile si putina sare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

umplutura cu orez

Se fierbe laptele cu vanilie. Se spala bine orezul in 3-4 ape si se lasa in apa calda 30 de minute,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

cruson asortat

Se curata capsunile, se spala, se scurg, se pun intr-un vas de sticla si se toarna peste ele zahar.

1 vot    1 comentariu
20 min
Cocktailuri si lichioruri


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu oua
Briose aperitiv cu ardei gras si branză de oi

Briose aperitiv cu ardei gras si branză de oi

Se curata si se taie fideluta ardeiul gras , brânză se rade pe răzătoare. Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Aperitive cu piept de pui si oua de prepelita

Aperitive cu piept de pui si oua de prepelita

Tocam marunt pieptul de pui fiert sau calit in putin unt(eu am avut ramas de la o friptura) si dam pe razatoare cascavalul. Cu ajutorul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive