autor:

Fara foto

» » Aperitive cu oua

oua irlandeze

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
Pentru 4 persoane:, -4 oua fierte tari, -1 ceapa mica, -25 g unt, -3 rosii, -sare, -putin zahar, -4 felii de costita afumata

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-un vas yena uns cu unt se pun oaule taiate rondele.


Separat, caleste usor ceapa in unt, adauga rosiile curatate de pielita si tocate, sare si zahar; dupa ce a fiert, toarna sosul peste oua, pune deasupra feliile de costita si baga vasul la cuptor.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane:
  • -4 oua fierte tari
  • -1 ceapa mica
  • -25 g unt
  • -3 rosii
  • -sare
  • -putin zahar
  • -4 felii de costita afumata

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Silvia Filip

umplutura cu cas dulce

Se curata casul de coaja, se da prin masina de tocat, se adauga galbenusurile si putina sare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

umplutura cu orez

Se fierbe laptele cu vanilie. Se spala bine orezul in 3-4 ape si se lasa in apa calda 30 de minute,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

cruson asortat

Se curata capsunile, se spala, se scurg, se pun intr-un vas de sticla si se toarna peste ele zahar.

1 vot    1 comentariu
20 min
Cocteiluri si lichioruri


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu oua
Oua umplute

Oua umplute

Se fierb ouale in aceasi zi si se lasa putin sa se raceasca, se cojesc si se taie in doua pe verticala, sa fie doua jumatati intregi. Se

1 vot    0 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Oua de prepelita cu rosii si spanac

Oua de prepelita cu rosii si spanac

Se pune in tigaie ulei iar dupa ce s-a incins se adauga rosiile,pasta de ardei,codimentele,spanacul decongelat si se lasa pe foc pana

1 vot    1 comentariu
30 min
Aperitive cu oua