Se fierb ouale in aceasi zi si se lasa putin sa se raceasca, se cojesc si se taie in doua pe verticala, sa fie doua jumatati intregi.
Se scoate galbenusul tare intr-o farfurie si se zdrobeste, se adauga putin ulei se freaca bine si se adauga putin mustar si maioneza. Se amesteca bine totul, se asoneaza cu sare piper.Nu trebuie mult, mustarul este destul de sarat. Cu aceasta umplutura umplem ouale cu o lingurita si le ornam dupa dorinta.Le putem decora cu bucatele de masline, ardei sau castravete murat taiat fasii subtiri.
Se servesc in aceiasi zi-nu se pot tine mult in frigider. Din umplutura care ramane se poate face o pasta de oua adaugand putina ceapa verde taiata marunt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii