Oua umplute-simple

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Oua umplute-simple

Ingrediente

  • 8 oua
  • jumatate de ceapa
  • maioneza
  • vegeta de pui
  • 1 castravete murat pt decor(optional)

Mod de preparare

Ouale se pun in apa cu sare fierbinte cu o spatula ca sa nu le spargem.

Le lasam sa fiarba cam 15-20 de minute.

Intre timp facem maioneza dintr-un galbenus de ou, o lingura de mustar, sare, zeama de lamaie si ulei. Facem destula sa ne ajunga si pt ornat farfuria, ouale si pt umplutura.

Le scurgem de apa fiarta si le bagam sub apa rece, le clatim si le lasam la racit tot in apa rece. Le curatam de coaja si le taiem in jumatati, galbenusul il punem intr-un castron separat.

Galbenusurile le pisam cu furculita bine, bine, punem vreo 2-3 linguri de maioneza, vegeta si ceapa tocata marunt, marunt.

Umplem ouale cu compozitia galbena si le asezam pe o farfurie/platou uns cu maioneza.

Cu un posh ornam ouale cu maioneza si castrevete murat.

PS: pe langa galbenusuri si mioneza, la umplutura se mai poate pune pateu de pasare/vegetal.

POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise